Kategóriák
domain

lifeisnatural.hu

Ismét startol egy új weboldal: lifeisnatural.hu – A bejegyző: SKAJAH Kft.

Szeretnéd, hogy a weboldalad első legyen a keresési találatok között? Ha igen, akkor kattints ide:

Legyen az oldalam első a keresési találatok között

Már megint itt van egy…

Nem tétlenkedik az Internet népe. Az új weboldalak száma gyarapszik napról napra, hiszen mi is lehet a legfontosabb ezen a héten, mint új domain neveket regisztrálgatni? 🙂 Gatunk-gatunk, regisztrálgatunk. Igaz? Hát persze, hiszen továbbra is sokkal hitelesebb egy olyan cég vagy vállalkozás, melynek saját honlapja van. Sőt, egyre gyakoribb, hogy magánszemélyek is saját honlapot készítenek. Így is van ez jól. Az alábbi videóból kiderül, hogy mi történik azzal, aki túrabakancsban siklóernyőzik:

Persze ennek az égvilágon semmi köze nincs az új honlapokhoz, csak betettem, mert kíváncsi vagyok, hogy megkattintod-e.

Szeretjük a domain neveket

Szeretjük a domain neveket, mert könnyű megjegyezhetőségük által, segítenek nekünk elérhetővé tenni a mögöttük álló IP címeket, hiszen ki akarna összefüggéstelen számsorokat megjegyezni ahhoz, hogy mondjuk megnyissa a háziorvosa, kutyakozmetikusa, a sarki közért vagy a kedvenc borozójának a weblapját. Gyanítom, hogy senki. Sokkal jobb egy remek webcím.

index.hu

A domain nevek alakulását figyelve nagyon érdekes, hogy mostanában megszaporodtak az index.hu címhez nagyon hasonlító domain nevek, pl. ujindex.hu, inddex.hu, inndex.hu, innddex.hu, 1ndex.hu, index1.hu. Ezek persze a kukában végzik, hiszen az index szóra védjegy igazolás van érvényben, ezek a címek pedig megtévesztésig hasonlítanak az eredeti index.hu domainnévhez, ezért a felhasználók összetéveszthetik ezeket, az eredetivel. Mindennek a következménye az, hogy csak egy úgynevezett Tanácsadó Testületi (TT) eljárás után lehetne megnyerni ezeket a címeket, de minek is? Szerintem tök értelmetlen próbálkozás. Amúgy is, ha valaki a régi indexes gárdát keresi, az a https://telex.hu címen megtalálja őket. De kinek jutott eszébe ez a szuper név, hogy Telex?

Már majdnem 1.8 milliárd bejegyzetett weboldal

Tudatd, hogy a világon már több mint 1.7 milliárd bejegyzetett weboldal található? Ennek a rengeteg weboldalnak csupán 10%-a van aktív használatban. Döbbenetes szám az is, hogy csupán az elmúlt 7 napban közel háromezer .hu végződésű domaint regisztráltak be. A(z) lifeisnatural.hu – ezek közül az egyik.

lifeisnatural.hu domain név igénylője SKAJAH Kft.. A linkre kattintva hamarosan megtekintheted az új weboldal tartalmát is: http://lifeisnatural.hu.

Szavazz! – lifeisnatural.hu egy lesz a halott weboldalak listáján vagy nagy karriert fog befutni?

Szerző: Domain Dominik

Azzal foglalkozom, hogy a domain igényléseket nyilvánosan kihirdetem. Amennyiben valamelyik igénnyel kapcsolatban kérdéseid, vagy aggályaid vannak, kérlek fordulj egy Regisztrátorhoz. A Regisztrátorok aktuális listája megtekinthetõ a http://www.domain.hu/ lapon.

Vélemény, hozzászólás?