Hollywoodi technológiával készült a Szerencsejáték Zrt. reklámfilmje

Hollywoodi technológiával készült a Szerencsejáték Zrt. reklámfilmje olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az idén 10 éves Eurojackpot a kerek évfordulójára időzítve nagy változásokon…

A teljes cikk itt olvasható:
Hollywoodi technológiával készült a Szerencsejáték Zrt. reklámfilmje

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az idén 10 éves Eurojackpot a kerek évfordulójára időzítve nagy változásokon ment keresztül: a halmozódás esetén megnyerhető maximális főnyeremény emelkedése mellett immár heti két – keddi és pénteki – számhúzáson is próbára tehetik szerencséjüket a játékosok. Ennek apropóján a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású 360 fokos integrált kampányt indított, amelynek központi eleme a napjaink egyik legnépszerűbb spin-off sorozatában, a The Mandalorianban vagy a közelmúltban 6 Oscar-díjat nyert Dűnében is használt egyedi technológiai megoldásokat tartalmazó reklámfilm. A kampány teljes körű megvalósításáért a Lounge Group felel.

Az adatvezérelt 360 fokos kampány 2022. március 23-tól április 30-ig tart, amely a hagyományos óriásplakát, citylight-felületek és járműreklám mellett intenzív közösségi média kommunikációval, PR, trademarketing és belső kommunikációs lábakkal is kiegészül.

A kreatív koncepció a humorosan eltúlzott szituációkra épít és azt az alapigazságot állítja fókuszba mely szerint vannak dolgok, amik egy hatalmas főnyeremény hatására sem változnak, csupán a lehetőségek tárháza bővül. A kampány során ezt az életminőségben történő váratlan javulást egy szürrealitásra épülő személyes történeten keresztül mutatják be, ahol közvetlenül egy Eurojackpot nyertes meséli el, hogy megváltozott-e az élete. A film elkészítése során fontos szempont volt, hogy megfeleljenek saját, rendkívül szigorú reklámetikai kódexünknek.

A jubileumi megújulás mellett az Eurojackpot főnyeremény szinte elképzelhetetlen – maximális halmozódás esetén – akár 43 milliárd forintos főnyereménye áll a középpontban, amellyel a legmerészebb álmok is valóra válhatnak.

Ahhoz, hogy a megálmodott túlzásokat és a humorral átszőtt jeleneteket kiemelkedő minőségben tudják megvalósítani, a reklámfilm forgatásán a jelenleg elérhető legmodernebb ún. XR, azaz Extended Reality megoldást használtuk. Ezt a technológiát olyan nagyszabású hollywoodi produkciók megvalósításánál alkalmaztak, mint a Csillagok háborúja spin-off sorozata a The Mandalorian, vagy a közelmúltban 6 Oscar-díjat nyert Dűne. Mindezen felül egyedi CGI-technológiát is igénybe vettek, amelyet korábban kizárólag nemzetközi márkák reklámfilmjeiben láthattunk viszont.

A reklámfilm egyedi vizuális megoldásain túl a kampány második felében egy kifejezetten, a Szerencsejáték Zrt. YouTube felületére készített tartalommal jelentkeznek, ahol a platform záróképernyő funkcióját aknázzák ki. A személyre szabható feature segítségével szövevényes, interaktív láncot indítanak, humoros formában bemutatva a főnyeremény megnyerésével elénk táruló jó vagy rossz döntéseket, fókuszba helyezve társaságunk felelős játékszervezési irányelveit.

A Hollywoodi technológiával készült a Szerencsejáték Zrt. reklámfilmje bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Hollywoodi technológiával készült a Szerencsejáték Zrt. reklámfilmje

Vélemény, hozzászólás?