Lengyel alkalmazásba fektet a PortfoLion

Lengyel alkalmazásba fektet a PortfoLion olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Saját területén, azaz a munkahelyi well-beinggel foglalkozó ágazatban rekord összegnek számító,…

A teljes cikk itt olvasható:
Lengyel alkalmazásba fektet a PortfoLion

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Saját területén, azaz a munkahelyi well-beinggel foglalkozó ágazatban rekord összegnek számító, 7 millió eurós seed befektetést jelentett be a lengyel alapítású Mindgram. A befektetési körben a UiPath befektetője, a cseh Credo Ventures mellett részt vesz a PortfoLion és a lengyel Market One Capital is. A forrásnak köszönhetően a Mindgram folytatja intenzív bővülését az európai és amerikai piacokon.

A Mindgram egy európai platform üzleti (B2B) felhasználóknak, amely egy alkalmazásban biztosít többféle well-being lehetőséget a munkavállalók számára. A cég olyan vállalatoknak nyújt kompakt megoldást, amelyek célja, hogy támogassák munkavállalóik átfogó érzelmi és mentális jólétét, hogy növeljék ellenálló képességüket és ezáltal ösztönözzék a hatékony munkavégzést. Az online platform egyrészt eszközöket biztosít a mentális kihívások, például stressz, a kiégés, kommunikációs nehézségek, családi problémák, depresszió kezeléséhez másrészt támogatja az érzelmi és kognitív kompetenciák fejlesztését a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

A cég jelenleg is számos európai piacon jelen van (pl. Lengyelország, Egyesült Királyság), olyan ügyfelekkel, mint a Pfizer vagy a UPC. A befektetés utáni bővülésüket Spanyolországban kezdik meg, majd a tervek szerint Portugáliában és a latin-amerikai piacokon folytatják.

Pásztor Aurél, a Portfolion Capital Partners partnere elmondta: „A világjárvány kezdete óta folyamatosan növekszik a mentális egészséggel és jólléttel kapcsolatos szolgáltatások iránti igény. A Mindgram teljeskörű szolgáltatáscsomagot nyújt egy letisztult platformon, amit a lengyel piac nagyon gyorsan felkarolt. Úgy gondoljuk, hogy az egész régióban nagy szükség van az ilyen típusú szolgáltatásra, és a Mindgram csapata pedig kiemelkedőt nyújtott az ötlet megvalósítása során. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük őket a növekedésben Európában és azon túl!”

A Lengyel alkalmazásba fektet a PortfoLion bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Lengyel alkalmazásba fektet a PortfoLion

Vélemény, hozzászólás?