Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon

Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az egyetemisták fesztiválján már az első napon is a fürdőzés, sport…

A teljes cikk itt olvasható:
Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az egyetemisták fesztiválján már az első napon is a fürdőzés, sport és az aktív kikapcsolódás volt a főszerepben, este pedig T.Danny, Dzsúdló, BSW, Metzker Viktória és sokan mások gondoskodtak arról, hogy hatalmas bulival induljon az idei EFOTT. Csütörtökön Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, valamint a Wellhello veszi birtokba a nagyszínpadot.

A szerda lett az új szombat a Velencei-tóhoz hazatérő EFOTT-on, amely már első napján bizonyította, hogy az egyetemi hallgatók egyik legnépszerűbb fesztiválja. 

Annyian voltak az első napon, mintha minimum hétvége lenne, és egy nemzetközi sztárfellépő csinálná a bulit, pedig „csak” a fiatalok szabadultak fel a nagyszínpadra: T. Danny, Dzsúdló, BSW és Metzker Viktória töltötte meg a nagyszínpadi küzdőteret. Az end show is hatalmas volt: Metzker Viktória utolsó számaira visszatért Miss Mood, valamint T. Danny, BSW mellett a ValMar is feltűnt a nyár slágerével, az Úristennel – mondja Budai Marcell, az esemény sajtófőnöke.

A csütörtök is erős lesz: a nagyszínpadot Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, valamint a Wellhello veszi birtokba. Gyors ütemben fogynak a jegyek, így mindenkinek érdemes mielőbb beszerezni a belépőket.

Programból nincs hiány: két kültéri színpadot, két arénát, számtalan zenei színpadot, család- és hallgatócentrikus programokat, valamint rengeteg meglepetést is kínál a legszerethetőbb, legzöldebb, leghűsítőbb nyári zenei fesztivál. A rendezvény területét idén először madártávlatból is meg lehet ismerni, a Schönherz Iskolaszövetkezet által üzemeltetett óriáskeréknek köszönhetően.

Aki pedig meghittebb kikapcsolódásra vágyik, például öregdiákként korábbi egyetemi barátaival szeretne ünnepelni, azt az Alumni Fiktív Music Stage-en színvonalas jazz, blues, funk, hip-hop, latin, reggaeton és soul koncertek, valamint bor- és koktélkülönlegességek és különleges gasztronómiai élmények várják.

Részletes program: https://efott.hu/programok/

Időpont: 2022. július 13-17.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/

Tovább az eredeti cikkre: Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon

Vélemény, hozzászólás?