Kutyabarát munkahely lett a TV2

Kutyabarát munkahely lett a TV2 olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A TV2-nél nem csak a munkatársak, hanem a kutyusaik is bejárnak…

A teljes cikk itt olvasható:
Kutyabarát munkahely lett a TV2

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A TV2-nél nem csak a munkatársak, hanem a kutyusaik is bejárnak az irodába. A kiskedvencek pedig nem csak örömet okoznak, hanem igazi csapattagokká is váltak. A TV2 igazi kutyabarát munkahely, ahol a kutyusok nem csak vendégek: a négylábúak az ajtó melletti névtáblán is szerepelhetnek, de akár saját helyüket is elfoglalhatják a szerkesztőségben.

A TV2 igazi kutyabarát munkahelyként működik, ahova a munkatársak bátran bejárhatnak kiskedvenceikkel. A kutyusok pedig nem csak szeretetet, de rengeteg pozitívumot is hoznak a szokványos irodai hétköznapokba. A gazdiknak nem kell napközben azon aggódniuk, hogy a kutyájuk éppen mit csinálhat otthon – adott esetben egyedül – és biztosak lehetnek abban is, hogy a napi séta is meglesz. Szerencsére a munkahelyen a többi ott dolgozó is örömmel várja a négylábúakat: előszeretettel simogatják őket vagy akár játszanak is velük. Ennek pedig kutatásokkal igazolt stresszoldó hatása van, illetve a munkatársak közötti kapcsolatokat is erősítik ezek a kis találkozók.

Természetesen a kutyák irodai jelenlétének szabályai is vannak, hogy a szőrös apróságok mindenki arcára mosolyt csaljanak. A legfontosabb, hogy a gazdik mindig egyeztessenek a közvetlen csapatukkal, ha behozzák kedvencüket, valamint kiemelt figyelmet fordítsanak az épületek, a berendezések és az udvar épségére, tisztaságára és higiéniájára. Ezeket betartva a közös munka ugyanolyan békésen telhet.

Vannak kutyák, akikkel szinte minden nap találkozhatnak a TV2 munkatársai, de akadnak olyanok is, akiket ritkábban látni. Az biztos, hogy az irodákban legalább négy-öt kiskedvenc mindig megfordul, így szerves részeit képezik a TV2-s életnek.

Egyes négylábúak olyan gyakran járnak be az irodába, hogy az ajtó melletti névtáblán személyesen is feltüntetik őket, sőt akár saját helyük is van a szerkesztőségben. Vannak, akik, segítenek gazdájuknak a büfében sorban állni, még kényelmesebbé teszik az irodai létet, vagy éppen beállnak „csapatvezetőnek” egy szerkesztőség élére. A kutyusok pedig legalább ennyire szeretnek a TV2-nél lenni: van olyan gazdi, aki motivációként használja kutyája nevelésénél, hogy ha jól viselkedik, akkor bejöhet vele az irodába.

A Kutyabarát munkahely lett a TV2 bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kutyabarát munkahely lett a TV2

Vélemény, hozzászólás?