Különleges okosmobillal erősít a Huawei

Különleges okosmobillal erősít a Huawei olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Számos innovatív eszközzel, a többi között a piac legkisebb súlyú összehajtható…

A teljes cikk itt olvasható:
Különleges okosmobillal erősít a Huawei

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Számos innovatív eszközzel, a többi között a piac legkisebb súlyú összehajtható okostelefonjával bővül a nyár folyamán a Huawei termékportfóliója. A vállalat a napokban két további, kedvező árú és új funkciókat kínáló okostelefon-modellt, egy kifejezetten otthoni munkavégzéshez készített notebookot, valamint egy kiemelkedő hangminőségű vezeték nélküli fülhallgatót is bemutat.

A Huawei június 23-i isztambuli nemzetközi termékbemutató eseményén számos olyan új okoseszközt mutat be, amelyek különböző élethelyzetekre – beleértve az okosotthont, az egészségtudatosságot és az okos irodát – kínálnak új innovatív megoldást, egyszerűbbé és gördülékenyebbé téve a mindennapi életet és a munkavégzést. A jövő héten debütáló termékek jól kiegészítik a gyártó már jelenleg is gazdag kínálatát az okostelefonok, notebookok, tabletek és viselhető okoseszközök palettáján.

Új, innovatív okostelefonok a láthatáron

Idén nyáron a Huawei bemutatja a mobiltelefon-piac eddigi legkisebb súlyú hajlítható okostelefonját. Az egyedülálló, innovatív kialakítású készülék debütálásával a gyártó az összehajtható okostelefon kategória – beleértve a belső és külső kijelzőket, valamint a flip telefonokat – legfejlettebb készülékcsaládját tudhatja magáénak. Az új modell teljesen egyedi, széthajtható és függőlegesen összecsukható kialakítással, kimagasló minőségű képernyővel és kiváló teljesítményt biztosító zászlóshajó funkciókkal érkezik. Az okostelefon tökéletes választás lehet azoknak, akik távolról, akár utazás közben dolgoznak, és gyors hozzáférésre van szükségük a leveleikhez és fájljaikhoz.

A Huawei további két új okostelefon-modellt is bemutat egy már jól ismert szériából, amely innovatív megoldásokat kínál megfizethető áron. A praktikus funkciók mellett – amilyen többek között a nagy képernyő, a hosszú akkumulátor-üzemidő és a nagy tárhely – a gyártó nagy hangsúlyt fektet a dekoratív kialakításra, a zökkenőmentes élményre, valamint a megbízható minőségre is – ötvözve a technológiát a divattal.

Újabb termékek a változó igények nyomán

A Huawei egy formabontó új laptoppal is készül azok számára, akiknek fontos, hogy az otthoni munkavégzés ne ütközzön technikai korlátokba. A vállalat innovatív terméke a notebookok és a monitorok legjobb tulajdonságait ötvözi egy eszközben.

Mindemellett a gyártó a kreatív iparban dolgozók számára is új terméket fejlesztett ki. A prémium tablet speciális igényeket is kiszolgál, nagy segítséget nyújtva azoknak, akik kézzel rajzolnak vagy visznek fel jegyzeteket a digitális képernyőre.

Lehengerlő hangminőség a zene rajongóinak

A viselhető eszközök és a zene rajongóinak kedvez majd a Huawei új vezeték nélküli fülhallgatója, amely nagy hangsúlyt fektet a hangminőségre. Az új termék különösen hasznos lehet a home office-ban dolgozók számára, akiknek gyakran zajos környezetben kell összpontosítaniuk munkájukra, valamint azoknak, akiknek a hang tisztasága és minősége kulcsfontosságú.

Középpontban a gördülékeny együttműködés

A Huawei továbbra is arra törekszik, hogy eszközei egyszerűen összekapcsolhatók legyenek és zökkenőmentesen együttműködjenek egymással, így a gyártó készülékei az élet minden területén – legyen szó munkavégzésről, vagy szórakozásról – hasznos társak lehetnek.

A Különleges okosmobillal erősít a Huawei bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Különleges okosmobillal erősít a Huawei

Vélemény, hozzászólás?