Különleges közvetítésre készül a Sport TV

Különleges közvetítésre készül a Sport TV olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Sport TV története során először számol be egyszerre több platformon…

A teljes cikk itt olvasható:
Különleges közvetítésre készül a Sport TV

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Sport TV története során először számol be egyszerre több platformon is élőben egy kiemelt eseményről. Az olasz bajnokság aranyérméről döntő két találkozóról a Sport2-n körkapcsolás keretében számol be, míg az AMC Mikro nevű, ingyenes alkalmazáson először fut egyszerre magyarul két élő stream, hiszen a Sassuolo-Milan és az Internazionale-Sampdoria mérkőzést megszakítás nélkül, teljes hosszában, önállóan csak itt mutatják.

Szokatlanul izgalmas az olasz bajnoki hajrá, ami szokatlanul izgalmas lépésre késztette a Sport TV-t. A liga döntése értelmében az aranyérem sorsáról döntő két találkozót, a Sassuolo-Milan és az Internazionale-Sampdoria mérkőzést május 22-én, vasárnap 18 órától egy időben játsszák. A csatorna szakemberei pedig úgy döntöttek, senkit sem szeretnének megfosztani attól, hogy kedvenc csapatát nézze, esetleg csak azt kövesse nyomon, melyik pillanatban éppen melyik milánói csapat tűnik befutónak.

A Sport2-n már 17:30-tól elkezdik a „bajnoki döntő” felvezetését, majd 18 órától körkapcsolás keretein belül, Méhes Gábor (Sassuolo-Milan) és Szaniszló Csaba (Internazionale-Sampdoria) kommentálásával számolnak be az utolsó forduló két legfontosabb találkozójáról. Ugyanakkor sem a Milan, sem az Inter elkötelezett táborát nem szeretnék megfosztani az élménytől, hogy kedvenc csapatuk idénybeli utolsó meccsét élőben, megszakítás nélkül végignézhessék. A Sport Tv korábban még sohasem sugárzott egyszerre két élő sporteseményét élőben, magyar nyelven az ingyenesen letölthető AMC Mikro nevű alkalmazásban, a helyzet fontosságára való tekintettel azonban előrehozták az eredetileg az őszre tervezett premiert. Így aki 18 órakor elindítja telefonján az AMC Mikrót, választhat, hogy a Sassuolo-Milan vagy az Internazionale-Sampdoria összecsapást követi élőben. Mindezt mindennemű regisztrációs vagy előfizetési díj nélkül, kizárólag a teljes kiszolgálást szem előtt tartva.

A bajnoki ünneplést, illetve a mérkőzésekhez kapcsolódó elemzéseket a Sport2-n mutatják élőben, Takács Rita műsorvezető mellett a Sport TV két szakértője, Kéri András és Várhidi Péter főszereplésével.

A Különleges közvetítésre készül a Sport TV bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Különleges közvetítésre készül a Sport TV

Vélemény, hozzászólás?