Magyar filmekkel erősít az HBO Max

Magyar filmekkel erősít az HBO Max olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Már elérhető Gábor Bence dokumentumfilmje, a Volt egyszer egy képregény, amelyben…

A teljes cikk itt olvasható:
Magyar filmekkel erősít az HBO Max

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Már elérhető Gábor Bence dokumentumfilmje, a Volt egyszer egy képregény, amelyben a hazai képregényes élet több fontos szereplője is megszólal. Szintén debütált Nagy Borús Levente Tantrum című filmje, amelyben Nagy Zsolt és Leila Ben Salem alakítják a főbb szerepeket.

A leírás szerint ez Károly életének legrosszabb napja. A nyomorúságát elindító dominóeffektus már évtizedekkel ezelőtt mozgásba lendült, ezért most egy dühös monológba kezd, melynek során minden lépést számba vesz, ami eddig a napig elvezette.

Már látható Pálffi György legújabb filmje, a Mindörökké is. Egy posztapokaliptikus magyar-ukrán faluban, ahol minden rohad, Ocsenás az egyetlen hős, aki a kegyetlen háború közepette próbál túlélni, aki mindenkinek segít, miközben egy szerelmi háromszögbe bonyolódik, amely meghatározza jövőjét.

Érkezik még Bergendy Péter horrorfilmje, a Post Mortem (07.15), amely kapcsán a Budapest ComicConon panel beszélgetést is szerveztünk a film rendezőjével és a Hámori Dániel prop masterrel.

A hónapban többek között olyan premierek is elérhetőek lesznek az HBO MAX-on, mint a Vagdalthús hadművelet (07.03), Az ördögűző (07.04), Óz a csodák csodája (07.09), a Szárnyas fejvadász 2049 (07.15), az Apám, Peckinpach (07.19), a Csúcsformában 1. (07.20), az Alica Vikander féle Tomb Raider (07.23) vagy a Szuperhősnők (07.27) című dokumentumfilm.

A Magyar filmekkel erősít az HBO Max bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Magyar filmekkel erősít az HBO Max

Vélemény, hozzászólás?