Kriptovaluták és diverzitás a BrandManiában

Kriptovaluták és diverzitás a BrandManiában olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Egyre többen fordulnak a kriptovaluták felé annak ellenére, hogy nagyokat lehet…

A teljes cikk itt olvasható:
Kriptovaluták és diverzitás a BrandManiában

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Egyre többen fordulnak a kriptovaluták felé annak ellenére, hogy nagyokat lehet bukni velük, a BrandMania stábja pedig ezúttal annak járt utána, hogy mire számíthat, aki bekerül a kriptopénzek bűvkörébe. A műsor második részében pedig a sokszínűség lesz a téma, amellyel kapcsolatban az előrelépések ellenére még bőven akad tennivaló.

Az elmúlt fél év komoly zuhanást hozott a kriptopénzek értékében, igaz előtte pedig látványos fellendülést tapasztalhattunk, vagyis aki jókora szállt be és ki, hatalmas összeget szakíthatott. A BrandMania stábja ezúttal ebbe az egyre több embert vonzó, kicsit azonban még mindig titokzatos világba kalauzolja el a nézőket. A műsorból többek között kiderül az is, hogy Sebestyén Balázs mit gondol a kriptovalutázásról.

A BrandMania második részében pedig a diverzitás kerül a figyelem középpontjába. Az elmúlt években érezhetően nagyobb figyelmet fordítanak a vállalatok a sokszínűségre, de vajon milyen eredményeket hoztak az eddigi erőfeszítések, hol tartanak most ezen a területen a nagy márkák és mire érdemes odafigyelni a jövőben – ezekre a kérdésekre is keresi a választ az RTL Klub magazinműsora.

BrandMania ma éjjel 23:05-kor az RTL Klubon.

 

A Kriptovaluták és diverzitás a BrandManiában bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kriptovaluták és diverzitás a BrandManiában

Vélemény, hozzászólás?