Közös projektben a Posta és a Szerencsejáték Zrt.

Közös projektben a Posta és a Szerencsejáték Zrt. olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Szerencsejáték Zrt. elsőként csatlakozott a Magyar Posta Zrt. közelmúltban elindított…

A teljes cikk itt olvasható:
Közös projektben a Posta és a Szerencsejáték Zrt.

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Szerencsejáték Zrt. elsőként csatlakozott a Magyar Posta Zrt. közelmúltban elindított új postapartneri programjához. A Magyar Falu Programhoz kapcsolódó együttműködés keretében 2023 első negyedévéig több mint 200 olyan szolgáltatási centrumot alakít ki kereskedelmi partnerek bevonásával a két vállalat, ahol a postai szolgáltatások és további termékkörök mellett a szerencsejáték termékek értékesítése is megjelenik.

A nemzeti lottótársaság célja az, hogy biztonságos körülmények között jussanak minőségi és modern játékélményhez a kistelepüléseken élők is.

„A nemzeti lottótársaságnál hiszünk abban, hogy a játék felelős örömét elérhetővé tegyük országszerte, azonos elérési lehetőséggel minden közösség számára. Ennek jegyében bővítjük lottózó, sorsjegyárus pontjainkat azért, hogy a kisebb településeken élőkhöz is eljuttassuk azokat a kényelmi szolgáltatásokat, amelyek máshol karnyújtásnyira elérhetők. Az általunk forgalmazott játékokkal jelenleg is Magyarország legszélesebb kereskedelmi hálózatán, több mint 7600 értékesítő helyen találkozhatnak a játékosaink” – mondta el Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

Az aláírás kapcsán a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott: „A vállalat számára fontos, hogy a lehető legaktívabb módon tudja támogatni a vidék megtartó erejét, és keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel fenntartható működés mellett hosszútávon biztosítani tudjuk a postai szolgáltatásokat kisebb településeken is. Schamschula György hozzátette: törekszünk arra, hogy postáinkra ne csak szolgáltatóhelyként, hanem egyfajta közösségi térként tekintsenek az emberek, az új postapartneri programunk pedig alkalmas arra, hogy ezt a célt elérjük, és ezzel a kistelepüléseken helyben elérhetővé válnak modern, minőségi szolgáltatások.

A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt. 1991-ban kezdte meg együttműködését. A postai értékesítőhelyek között több mint 1600 helyszínen érhető el a Szerencsejáték Zrt. teljes termékkínálata, és további 920 helyszínen sorsjegyértékesítés zajlik.

A Közös projektben a Posta és a Szerencsejáték Zrt. bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Közös projektben a Posta és a Szerencsejáték Zrt.

Vélemény, hozzászólás?