Közös dicsőítésre hív az Ez az a nap! a nemzet új stadionjába, a Puskás Arénába

Közös dicsőítésre hív az Ez az a nap! a nemzet új stadionjába, a Puskás Arénába olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Július 23-án kerül megrendezésre az eredetileg 2020-ra tervezett nagyszabású felekezetközi zenei…

A teljes cikk itt olvasható:
Közös dicsőítésre hív az Ez az a nap! a nemzet új stadionjába, a Puskás Arénába

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Július 23-án kerül megrendezésre az eredetileg 2020-ra tervezett nagyszabású felekezetközi zenei esemény a budapesti Puskás Arénában. A különleges alkalomra a több mint húsz éves dicsőítő rendezvénysorozat szervezői 50 000 résztvevőt várnak szerte a Kárpát-medencéből és egész Európából.

„Óriási erő volt évről évre abban, amikor az Ez az a nap! rendezvényeken a teltházas Papp László Aréna alkalmi gyülekezete az Úrhoz kiáltott.” – emlékezik vissza László Viktor, az Ez az a nap! alapítója. „Együtt, egy szívvel kértük évről évre Isten áldását nemzetünkre. Ez fog megtörténni július 23-án reményeink szerint még nagyobb formában, amikor régiónk legnagyobb stadionjában, az új Puskás Arénában gyűlünk össze. Felemelő érzés lesz átélni az összetartozásunkat azokban az órákban, nem arra nézve, hogy ki, milyen felekezeti háttérből, az ország mely szegletéből, milyen nemzetből érkezik, hiszen szívünk eggyé válik a dicsőítésben.”

A 14 órától 22 óráig tartó rendezvényen a korábbi Ez az a nap!-okhoz hasonlóan ismert hazai és külföldi dicsőítő zenekarok vezetik az egybegyűlteket Isten imádatában. A rendezvény szervezői hisznek abban, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák, nemzetek és felekezetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír, megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Ezért erre a napra keresztény zenészek sokaságát hívják meg országhatáron innen és túl, hogy közelebb kerülhessünk Teremtőnkhöz.

A zenei rész mellett számos igei üzenet, bátorítás és tanúságtétel hangzik majd el, és a különböző felekezetekből érkező lelkészek és egyházi vezetők közösen imádkoznak nemzetünkért. Együtt, egy szívvel emeljük fel szívünket és hangunkat az Úrhoz, könyörögve népünk megtéréséért, a családokért, a Kárpát-medencei hívők egységéért és Európa megújulásáért. A rendezvény végén minden résztvevő egy különleges, díszkötetes, teljes Szentírást, az úgynevezett Jézus-Bibliát fogja ajándékba kapni, melyben Jézus szavai pirossal vannak kiemelve.

„Várunk minden hívőt és Istent keresőt, minden felekezetből és korosztályból, hogy együtt ünnepeljük Mindenható Atyánkat. Csatlakozz hozzánk ezen a napon te is, hogy közösen megtapasztalhassuk Isten szeretetét, és közelebb léphessünk Őhozzá a dicsőítés és az imádság által. Bátorítunk, hogy ne egyedül érkezz, hanem hívd el barátaidat és ismerőseidet, mert hisszük, hogy Isten megszólítja őket is ezen a napon!” – buzdítanak a szervezők.

A július 23-i rendezvényre – melyre ingyenes buszok és különvonatok indulnak az egész Kárpát-medencéből – minden korábban megvásárolt jegy ugyanazokkal a feltételekkel érvényes idén is. További információ és jegyvásárlás a www.ezazanap.hu honlapon.

Tovább az eredeti cikkre: Közös dicsőítésre hív az Ez az a nap! a nemzet új stadionjába, a Puskás Arénába

Vélemény, hozzászólás?