Közönségkedvencekkel készül a választásokra az ATV

Közönségkedvencekkel készül a választásokra az ATV olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Hónapok óta gőzerővel készülnek az ATV Csoport munkatársai, hogy hiteles választási…

A teljes cikk itt olvasható:
Közönségkedvencekkel készül a választásokra az ATV

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Hónapok óta gőzerővel készülnek az ATV Csoport munkatársai, hogy hiteles választási műsort kapjanak már kora délutántól a nézők és hallgatók április 3-án. Az ATV központi stúdiójából Sváby András kapcsolja a televízió riportereit, Szöllősi Györgyi és Rónai Egon politológusokkal, újságírókkal elemzi a helyzetet, míg Krug Emília és Novák András a legfrissebb választási eredményeket figyelik. Óránként lesz híradó Nemes Annával. A Spirit FM is egész estés műsorral készül. Délután 17.00-kor indul a Válaszút Vogyerák Anikóval. A stúdióban jelen lesz Vona Gábor és Somogyi Zoltán is, valamint élőben kapcsolják az ATV helyszíni tudósítóit.

 

Az ATV a hagyományoknak megfelelően nagyszabású műsorral készül az április 3-i választásokra. A műsorfolyam 15 órakor indul, a Heti Napló díszletében Sváby András, az Egyenes Beszéd helyszínén Szöllősi Györgyi és Rónai Egon, az eredményjelző plazmafalnál Krug Emília és Novák András, a híradóban Nemes Anna lesz a műsorvezető.

 

Az este folyamán a műsorvezetők ismert közvélemény-kutató szakemberekkel és politológusokkal elemzik az eredményeket, a műsor vendége lesz Závecz Tibor, a Zavecz Research ügyvezető igazgatója, Ceglédi Zoltán politológus és Lakner Zoltán politológus, a Jelen főszerkesztője.

 

A szerkesztők élőben kapcsolják a Nemzeti Választási Irodát és a választásokon induló pártok eredményváró rendezvényeit, kiemelten a Fidesz-KDNP és az egyesült ellenzék választási helyszínét. Minden órában híradót sugároz a csatorna, az eredmények ismertetésén és elemzésén túl szó esik minden rendkívüli eseményről, és élőben lesz látható a győztes és a vesztes pártok záró sajtótájékoztatója is. Az atv.hu egész nap rendkívüli üzemmódra áll át, a social media szerkesztőség pedig élőben sugározza a győztesek és a vesztesek beszédeit.

 

A Spirit FM 17.00-tól szintén élő adással várja hallgatóit Válaszút címmel. Vogyerák Anikó műsorvezető egész este Vona Gáborral és Somogyi Zoltánnal figyeli az eseményeket és folyamatosan kapcsolják az ATV tudósítóit. A választási műsorban óránként egy-egy témát fejtenek ki állandó vendégekkel, akikhez további interjúalanyok, közvéleménykutatók, politológusok, újságírók, gazdasági és biztonságpolitikai szakemberek csatlakoznak. Az este során félóránként lesz hírösszefoglaló, valamint egy állandó hírfigyelő is jelentkezik a legfrissebb információkkal.

 

„Az eddigi legerősebb csapattal vágunk neki a választási műsorunknak, szinte minden „közönségkedvencet” pályára küldünk. A tapasztalt televíziós újságíró Bednárik Imre az lesz ATV, Korvin Tibor pedig a Spirit FM választási műsorának szakmai vezetője” – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.

 

A Közönségkedvencekkel készül a választásokra az ATV bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Közönségkedvencekkel készül a választásokra az ATV

Vélemény, hozzászólás?