ÚJ DÉL- ÉS KÖZÉP-EURÓPAI ELLÁTÁSI LÁNCÉRT FELELŐS VEZETŐT NEVEZ KI A MARS

ÚJ DÉL- ÉS KÖZÉP-EURÓPAI ELLÁTÁSI LÁNCÉRT FELELŐS VEZETŐT NEVEZ KI A MARS olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Új közép-európai ellátási láncért felelős vezetőt nevezett ki a Mars, a…

A teljes cikk itt olvasható:
ÚJ DÉL- ÉS KÖZÉP-EURÓPAI ELLÁTÁSI LÁNCÉRT FELELŐS VEZETŐT NEVEZ KI A MARS

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Új közép-európai ellátási láncért felelős vezetőt nevezett ki a Mars, a világ egyik vezető édesség-, élelmiszer- és kisállateledel-gyártó vállalata. Richard Lemerle, aki jelenleg a Mars dél-európai ellátási láncért felelős igazgatója, dél- és közép-európai ellátási láncért felelős igazgatóvá lép elő, így már a Csehországot, Szlovákiát, Romániát és Magyarországot magába foglaló régióért is ő felel majd. Új pozíciójában Richard Lemerle ezen felül a Mars közép-európai vezetői csapatához is csatlakozik.

A Mars elkötelezett amellett, hogy vállalaton belül számos lehetőséget kínáljon munkatársainak a karrierépítésre és fejlődésre – ezt példázza Richard Lemerle karrierútja is. A Mars vállalati kultúrája lehetővé teszi munkatársai számára, hogy folyamatosan nagyobb szerepkörökbe lépjenek, szélesebb körű felelősséget vállaljanak, különböző országokban vagy különböző területeken szerezzenek tapasztalatot, emellett pedig mentorokkal dolgozzanak együtt, akik abban támogatják őket, hogy ambiciózus, jövőbe mutató karrierterveik legyenek.

Richard Lemerle új pozíciójában Sophie Gaspardot váltja, aki karrierútjának következő állomásán regionális projektek vezetéséért lesz felelős.

Richard Lemerle több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, amelyet különböző regionális és globális pozíciókban szerzett. 2016-ban csatlakozott a Mars olaszországi ellátási láncért felelős csapatához. Négy évvel később a felelősségi köre Dél-Európa több országára is kiterjedt már: Görögország, Málta és Ciprus ellátási láncáért is ő felelt. Munkája során fontos szerepet vállal abban, hogy a szokásos rutinműveleteket új szintre emelje, és többek között arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy az innovatív mesterséges intelligencia által nyújtott lehetőségek segítségével felszámolják azokat a feladatokat, amelyek nem képviselenk hozzáadott értéket. Vezetésének köszönhetően a Mars dél-európai piaca a digitális váltás élvonalába került. Richard most Közép-Európába is átviszi tapasztalatait, és a Mars dél- és közép-európai ellátási láncért felelős igazgatójaként a csehországi, szlovákiai, magyarországi és romániai ellátási láncért is ő felel majd.

“Igazán hálás vagyok ezért az izgalmas lehetőségért és azért, hogy tovább fejlődhetek a Marsnál. Az ellátási láncok területén végzett munka több dél-európai piacon is nagyszerű lehetőséget adott arra, hogy tapasztalatot szerezzek több különböző ország ellátási láncának vezetésében, ezért most nagyon várom, hogy minden tudásomat a közép-európai piacokon kamatoztathassam. Jelenleg a legfontosabb feladatom, hogy a csapatomban dolgozó tehetséges munkatársak fejlesztésére összpontosítsak, és segítsem őket abban, hogy fejlődni tudjanak a Marsnál” – mondta Richard Lemerle, a Mars Multisales újonnan kinevezett dél- és közép-európai ellátási láncért felelős igazgatója.

Tovább az eredeti cikkre: ÚJ DÉL- ÉS KÖZÉP-EURÓPAI ELLÁTÁSI LÁNCÉRT FELELŐS VEZETŐT NEVEZ KI A MARS

Vélemény, hozzászólás?