Kövesse élőben a 2022-es labdarúgó világbajnokságot!

Kövesse élőben a 2022-es labdarúgó világbajnokságot! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Már javában zajlik a világ legnagyobb sporteseménye. Ha futballrajongó, vagy szerette…

A teljes cikk itt olvasható:
Kövesse élőben a 2022-es labdarúgó világbajnokságot!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Már javában zajlik a világ legnagyobb sporteseménye. Ha futballrajongó, vagy szerette a Ted Lasso sorozatot, és kíváncsi rá, hogy melyik napon milyen csapat játszik, akkor valószínűleg azon tűnődik, hogyan nézheti meg a 2022-es katari világbajnokságot. Budapesten a legjobb, ha a barátokkal beül valamelyik közeli étterembe, és nagy kivetítőn élvezi a meccseket. Vagy online élő fogadásokat köt a legjobb csapatra otthona kényelméből.

Sportközvetítések kényelmesen, otthonról

A FIFA világbajnokság nyitó tornájára 1930-ban került sor. Azóta is négyévente megrendezésre kerül, kivéve 1942-t és 1946-ot, a második világháború miatt. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), a sportágat irányító testület 32 ​​tagja küzd egymással a FIFA World Cup Trophyért, miután versenyző csapataik több selejtezőkörön is sikeresen túljutottak.

A VB-t Katarban rendezik meg, melynek fővárosa Doha. A migráns munkavállalókkal szembeni lehetséges emberi jogi sértések kérdése az alapja annak a néhány vitának, amelyek e választott helyszín körül zajlanak. Amikor 2010-ben Katar megnyerte a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési pályázatát, korrupcióval, szavazatcserével és a legmagasabb kormányzati szinteken folytatott kereskedelmi megállapodásokkal kapcsolatos vádak merültek fel. Az arab nemzetet a FIFA felmentette a korrupció alól, de 2020-ban az amerikai ügyészek azzal vádoltak meg három magas rangú FIFA-tisztviselőt, hogy kenőpénzt kaptak, hogy Katar mellett szavazzanak.  Katarnak az LMBTQ+ közösséggel kapcsolatos álláspontja is felmerül. A homoszexualitás bűncselekménynek számít Katarban, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. A nők jogai is korlátozottak, és férfi gyám jóváhagyására van szükségük ahhoz, hogy vezessenek vagy elhagyják az országot. A szervezők azt mondták, „mindenkit szívesen látunk” a tornán, de ezt valójában meg kell tapasztalni. (Sokan élő fogadásokat kötnek rá, hogy betartják-e, amit ígértek.)

A 2022-es FIFA férfi világbajnokságot a FOX Sports (FOX és FS1) élőben közvetíti angolul és spanyolul a Telemundo csatornán, a Peacockon keresztül.

A Hulu+ Live TV-vel és Disney + előfizetéssel szintén élőben lehet követni az eseményeket, ez azoknak kedvező, akik legalább egy évre előfizettek a Disney +-ra.

Használjon VPN-t!

A virtuális magánhálózat (VPN) egy olyan szoftver, amely képes megváltoztatni az Ön IP-címét – lényegében a tartózkodási helyét – az interneten. Ez azért fontos, mert jogi megállapodások miatt sok műsorszolgáltató egy bizonyos földrajzi régión belülre korlátozza a hozzáférést.  

Ha IP-címét egy meghatározott régión belülire változtatja, megkerülheti ezeket az úgynevezett „régiózárakat”, és úgy streamelheti a videót vagy más médiát, mintha azon a bizonyos régión belül tartózkodna. Ezzel az okos rendszerrel a BBC-t vagy az ITV-t, esetleg a FOX TV-t is nézheti otthonról, és így olyan, mintha az Egyesült Királyságban tenné azt.

Nézzen hivatalos magyar adást

Ha inkább budapesti otthonából, magyarul szeretné követni az eseményeket, abban az esetben ideális választás lehet az M4 Sport, itt ráadásul ismétlik is a mérkőzéseket vagy azok legfontosabb pillanatait, nem utolsósorban pedig izgalmas szakértői háttérbeszélgetéseket is megnézhet.

Fókuszban a YouTube

A rajongók teljes, jó minőségű élő összefoglaló videót (élő fogadás) tekinthetnek meg az összes játékról és a legjobb pillanatokról a hivatalos műsorszolgáltatóktól, köztük a FOX-tól, az ITV-től, a BBC-től és még sok más hálózattól, melyek a világ 130 piacát felölelik. A hivatalos FIFA csatornán az egész torna során minden meccs kihagyhatatlan pillanatokat kínál. A YouTube TV-előfizetői élőben nézhetik az összes eseményt a FOX és FS1-csatornákon, és valós időben lehetnek gazdagabbak a megszerzett pontokkal vagy statisztikákkal. A YouTube ígéretet tett arra, hogy mind a helyszínen, mind otthon a YouTube Shorts segítségével egyedi tartalmakat és háttérműsorokat nyújt a futball szerelmeseinek. 

Elmondhatjuk, hogy igen sok alternatíva adott, hogy hódoljon kedvenc szenvedélyének, reméljük, hasznosnak találja majd tippjeinket, és egyre többször mondja ki hangosan lakásában, hogy GÓÓÓL! 

Tovább az eredeti cikkre: Kövesse élőben a 2022-es labdarúgó világbajnokságot!

Vélemény, hozzászólás?