Új vetélkedőt indít a TV2

Új vetélkedőt indít a TV2 olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Város vs Vidék címmel indít új gameshow-t a TV2, már várják…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vetélkedőt indít a TV2

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Város vs Vidék címmel indít új gameshow-t a TV2, már várják a szerepelni vágyók jelentkezését. A műsorban háromfős csapatok mérkőznek meg egymással, a tét 10 millió forint, a vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek.

A jól megszokott formátumok mellett idén új szórakoztató műsorokkal is készül a TV2. Hamarosan debütál az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással. A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során.

A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza.

A háromfős városi, illetve vidéki közösség állhat családtagokból, barátokból, kollégákból, vagy éppen szomszédokból, egy a fontos, hogy személyes kapcsolatuk legyen egymással. A jelentkezés már elindult, a vállalkozó szellemű csapatok az alábbi linkre kattintva jelentkezhetnek a műsorba. A szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek.

A Új vetélkedőt indít a TV2 bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új vetélkedőt indít a TV2

Vélemény, hozzászólás?