Korea Nap – Ingyenes kulturális fesztivál a Millenárison

 Korea Nap – Ingyenes kulturális fesztivál a Millenárison olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A budapesti Koreai Kulturális Központ nem mindennapi eseménnyel ünnepli 10. születésnapját.…

A teljes cikk itt olvasható:
 Korea Nap – Ingyenes kulturális fesztivál a Millenárison

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A budapesti Koreai Kulturális Központ nem mindennapi eseménnyel ünnepli 10. születésnapját. Május 21-én egész napos ingyenes programokkal vár mindenkit a Millenáris G épületében, a Korea Napra. Színpadi produkciók, kulturális és gasztronómiai különlegességek és élménystandok kínálnak izgalmakat minden korosztály számára. Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a nap.

Május 21-én a Koreai Kulturális Központnak köszönhetően a Millenáris G épületébe és udvarára beköltözik Korea. Ezen a napon repülőjegy és utazás nélkül úgy érezheted, hogy Szöul egyik nyüzsgő városrészébe csöppentél. Minden korosztály talál majd kedvére való kulturális programokat. A nagyszínpadon tradicionális valamint modern zenei és tánc produkciókkal, extrém taekwondo show-val és sok más izgalmas műsorral készülnek a szervezők. Napközben az épület előtti udvaron gyermek játszóházzal, koreai gasztronómiai élményekkel, kalligráfiával és kézműves standokkal várják az érdeklődőket. Akiket pedig a divat és a szépség érdekel azok kipróbálhatják a legújabb koreai szépségápolási termékeket, vagy akár népviseletbe is bújhatnak egy fotó erejéig. Az eseményen a legújabb koreai technikai különlegességek is helyet kapnak. A rendezvény helyet ad a nagy sikerű 2022 KoreaON : Hallyu Com-on programjainak is. Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a Korea Nap.

A budapesti Koreai Kulturális Központ 2012 óta népszerűsíti a koreai kultúrát Magyarországon, és erősíti a két ország kapcsolatát. Ünnepeljük együtt a 10. születésnapot!

A programok és a kiállítók részletes listája megtalálható az esemény Facebook-oldalán, érdemes követni.

Azoknak, akik május 15-én Hódmezővásárhelyen járnak, érdemes ellátogatniuk a Fekete Sas Rendezvényházba, mert a Korea Nap bevezető eseményeként 10 órától kulturális programokkal és egy fergeteges taekwondo show-val várják az érdeklődőket.

Dátum: 2022. május 21. 10:00-21:00

Belépő: ingyenes

Helyszín: Millenáris G épület | 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20. (Fény utca felőli bejárat)

Tovább az eredeti cikkre:  Korea Nap – Ingyenes kulturális fesztivál a Millenárison

Vélemény, hozzászólás?