Győrfi Pál és Miller Zoltán őszintén vallottak az apaságról a Ridikülben

Győrfi Pál és Miller Zoltán őszintén vallottak az apaságról a Ridikülben olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Sosem álmodoztak nagycsaládról, mégis mindketten többgyermekes édesapák lettek, és mára életük…

A teljes cikk itt olvasható:
Győrfi Pál és Miller Zoltán őszintén vallottak az apaságról a Ridikülben

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Sosem álmodoztak nagycsaládról, mégis mindketten többgyermekes édesapák lettek, és mára életük legmeghatározóbb része a szülőség. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál, és a Magyarország, szeretlek! csapatkapitányaként is ismert énekes-színművész, Miller Zoltán apák napja alkalmából engedtek bepillantást abba, milyen az életük azóta, hogy apává váltak.

Ridikül legutóbbi, apák napi adásának vendégei arról beszélgettek, mikor érik meg egy férfi a gyerekvállalásra. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője bevallotta, mivel hosszú éveken át kizárólag a munkájának élt, ezért egyáltalán nem gondolkodott családalapításon.

„A hivatásomra szerelemként tekintettem, betöltötte a teljes életem. Fiatal felnőttként egyáltalán nem foglalkoztatott még a gyermekvállalás. Aztán amikor megszületett az első fiam, Dániel, akkor rácsodálkoztam erre az érzésre. Kihozták, odaadták a kezembe, megláttam, és akkor jött a felismerés, hogy szülőnek lenni csodálatos dolog” – emlékezett vissza a négy gyermeket nevelő Győrfi Pál apává válásának első pillanataira a Duna Ridikül című műsorában. Véleményével nem volt egyedül: a musicalszínpadokról ismert énekes-színész, Miller Zoltán bár fiatalon lett édesapa, nem tudatos családtervezés eredménye volt.

„A húszas éveim elején lettem édesapa. A gyerekvállaláson sosem gondolkodtam, egyszerűen csak történtek a dolgok. Mindhárom gyerkőcöm születésénél ott voltam, ezek az élmények eddigi életem legmeghatározóbb pillanatai. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy férfit közelebb hozza egy ilyen intim pillanat a párjával és a babával is” – hangsúlyozta az EMeRTon-díjas énekes, akinek egy felnőtt fia és két kislánya van. Ridikül apák napi teljes adása újranézhető a Médiaklikken.

Fotókredit: Tőke Béla

Tovább az eredeti cikkre: Győrfi Pál és Miller Zoltán őszintén vallottak az apaságról a Ridikülben

Vélemény, hozzászólás?