Kivette kínálatából az orosz árukat az Árukereső.hu

Kivette kínálatából az orosz árukat az Árukereső.hu olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Megszüntette az Oroszországból származó termékek megjelenítését Magyarország piacvezető termék- és ár-összehasonlító…

A teljes cikk itt olvasható:
Kivette kínálatából az orosz árukat az Árukereső.hu

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Megszüntette az Oroszországból származó termékek megjelenítését Magyarország piacvezető termék- és ár-összehasonlító oldala és online vásárlási kalauza. Az Árukereső.hu ezzel tiltakozik az Ukrajnával szembeni agresszió ellen. A cég egyben arra biztatja a webáruházakat működtető partnereit, hogy fontolják meg egy hasonló lépés megtételét.

Csatlakozik anyacége, a kelet- közép-európai térség legnagyobb e-kereskedelmi platformjának számító Heureka Group tiltakozó akciójához az Árukereső.hu: mostantól felfüggesztette az orosz eredetű termékek megjelenítését az oldalán, ezzel fejezve ki tiltakozását Oroszország Ukrajnával szembeni agressziója miatt. A több mint 5000 partnerrel rendelkező piacvezető portál arra kéri partnereit, hogy a történtek fényében gondolják át kínálatukat és – amennyiben egyetértenek a kezdeményezéssel – szüntessék meg az orosz eredetű termékek forgalmazását. „Lehetőségeinkhez mérten fel kell lépnünk az agresszió ellen” – mondta az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója.

Rácz Csaba szerint az Ukrajnát ért agresszió hatására felerősödtek a szabad világ jövőjének újkeletű, a szigorúan vett üzleti racionalitáson túlmutató szempontjai. Az ügyvezető hozzátette: „vannak helyzetek, amikor az üzleti érdekeinket háttérbe kell helyezni az értékrendünk és alapelveink mellett való kiállás érdekében”.

A Kivette kínálatából az orosz árukat az Árukereső.hu bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kivette kínálatából az orosz árukat az Árukereső.hu

Vélemény, hozzászólás?