A Sony bemutatja az ULT POWER SOUND termékcsaládot

A Sony bemutatja az ULT POWER SOUND termékcsaládot olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Masszív basszus Határtalan élmény  Egy új vezeték nélküli hangszóró- és fejhallgató-sorozatot…

A teljes cikk itt olvasható:
A Sony bemutatja az ULT POWER SOUND termékcsaládot

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Masszív basszus
  • Határtalan élmény 
  • Egy új vezeték nélküli hangszóró- és fejhallgató-sorozatot

 

  • Az ULT POWER SOUND sorozat a zene szerelmeseinek készült, akik szeretik az erőteljes, mély hangzást, és amelyet úgy terveztek, hogy a felhasználó szíve megremegjen
  • Az ULT POWER SOUND sorozat három vezeték nélküli hangszórót – ULT TOWER 10, ULT FIELD 7 és ULT FIELD 1 -, valamint az ULT WEAR vezeték nélküli fejhallgatókat tartalmazza.

A Sony ma bejelentette az ULT POWER SOUND® termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

Az új termékcsalád az ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 vezeték nélküli hangszórókból és az ULT WEAR vezeték nélküli fejhallgatókból áll.

A sorozat minden modellje tartalmazza az ULT gombot, amely a zene egy vagy két különböző hangmóddal történő feljavításával biztosítja.

ULT TOWER 10 – az élő hangzás ereje az otthonokban

A buli központjává varázsolja az otthont masszív basszussal, 360°-os Party Sounddal, 360°-os Party Lighttal, karaokéval és a mellékelt vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően. A hangszórót akár a TV-hez is lehet csatlakoztatni, hogy felerősítse a hangzást a fontos mozzanatoknál.

Az ULT TOWER 10 fő jellemzői:

  • ULT POWER SOUND – Annak érdekében, hogy még erőteljesebb legyen a basszus, megnöveli az összes mélyfrekvenciát. 2 különböző típusú basszus fókuszú hangzási mód választható. Meg kell nyomni az ULT gombot a mély basszuserősítéshez, az ULT1 mélyfrekvenciás hangzáshoz, amely megremegteti a szívet. Az ULT2 erőteljes basszust biztosít, hogy mindenki érezze az ütemet és táncra perdüljön.
  • Hangmező-optimalizálás – Érzékeli a környezeti zajokat, és automatikusan megváltoztatja a hangbeállítást, hogy tiszta zenét szolgáltasson akkor is, ha más zavaró hangok veszik körül.
  • 360° Party Sound és 360° Party Light – 360°-os parti hangzás, amely a szoba minden sarkába erőteljes hangzást közvetít. Az ULT TOWER 10 vibráló világításával a buli minden sarkát feldobja. Még a zenével is szinkronizálódik, hogy igazi fesztiválhangulatot teremtsen.
  • Karaoke, gitár és TV hangerősítő – A mellékelt vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően bármikor bekapcsolódhatunk a zenébe. Emellett a hangzás teljes körű vezérlése a felső panelen található Echo és Key Control gombokkal biztosított. Csatlakoztatható egy másik mikrofon egy duetthez, vagy egy gitár, az ULT TOWER 10-et erősítőként használva. A TV Sound Booster felerősíti a tévé hangját.
  • Party Connect – Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolása a zene és a világítás szinkronizálásához a Party Connect segítségével – tökéletes partihangulat bárhol, erőteljes hangzással.

ULT FIELD 7 – A buli bárhová elmegy

Az ütős basszus és a kifejező világítás bárhol feldobja az ember napját. Az ULT FIELD 7 víz- és porálló kialakításának köszönhetően bárhová vihető, ráadásul a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően tovább tarthat a buli. Akár mikrofon is csatlakoztatható a karaokéhoz.

ULT FIELD 7 fő jellemzői:

  • ULT POWER SOUND – ULT1 a mélyebb, alacsonyabb frekvenciájú basszusokhoz, vagy ULT2 az erőteljes, ütős basszusokhoz.
  • Hangmező optimalizálás – Érzékeli a zajt és automatikusan beállítja a hangbeállítást, hogy optimális zenei élményt nyújtson, bármilyen forgalmas is legyen a helyszín.
  • Hosszabb ideig tartó buli – Hosszabb ideig tartó parti az akár 30 órás üzemidőnek köszönhetően. Ráadásul a gyorstöltéssel 10 perc alatt 3 órányi lejátszási idő érhető el. Az IP67 víz- és porálló minősítésnek köszönhetően a parti akár a szabadban is tartható. Sós víznek is ellenáll, ami azt jelenti, hogy a tengerparton is élvezhető a zene.
  • Bárhová hordozható – Az ULT FIELD 7 a kényelmes hordozófogantyúkkal könnyen mozgatható, és úgy tervezték, hogy vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezve is tökéletesen működjön.
  • Karaoke és gitár bemenet és világítás – Tökéletes partner az énekléshez, és még Echo és Key Control vezérlőket is tartalmaz a hátlapon. Gitár is csatlakoztatható, az ULT FIELD 7 erősítővé válik. A szórakozás még jobban fokozható, a környezeti világítás parti fényeket hoz létre, amely tökéletes a bulikhoz és a mindennapi használathoz.
  • Party Connect – Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolása a zene és a fények szinkronizálásához a Party Connect segítségével.

ULT FIELD 1 – Nagy hang. Kis méret

Kedvenc dalok hallgatása bárhol, a kompakt csomagba épített, továbbfejlesztett basszussal az ULT FIELD 1 készülékkel. A könnyű használatot biztosító többirányú pánttal kiegészítve bárhová magával vihető a vízálló, porálló és ütésálló hangszóró, valamint a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően hosszabb ideig élvezhető a hangzás

ULT FIELD 1 fő jellemzői:

  • ULT POWER SOUND – ULT POWER SOUND a fokozott basszusért.
  • Bárhol, bárhogyan – az ULT FIELD 1 a minden körülmények között tökéletes partner. Hordozhatóságra tervezték, akár 12 órás üzemidővel, így tovább élvezhető a zene. Ráadásul a többirányú pántnak, az IP67 víz- és porálló minősítésnek, az ütésálló kialakításnak és a sós víznek való ellenállásnak köszönhetően bárhová vihető a hangszóró, akár beltéren, akár kültéren.
  • A stílusoknak megfelelő színek – a fekete, fehér, szürkészöld és narancssárga színek közül lehet választani az egyéni a stílusoknak megfelelően.
  • Választható elrendezés – Az ULT FIELD 1 úgy lett kialakítva, hogy a legjobb helykihasználás érdekében a kár állítva akár fektetve is használható, így bárhová könnyen elhelyezhető.
  • Használhatóság – Könnyen használható és csatlakoztatható beépített mikrofonnal a kihangosított hívásokhoz, Echo Cancelling technológiával a tisztább hívások érdekében.

ULT WEAR – Erőteljes, egyedi hangzás. 

Kivételes basszus és továbbfejlesztett zajszűrés, az új ULT WEAR fejhallgatóval bárhová elvihető a kedvenc fesztivál- vagy klubhangulat.

ULT WEAR fő jellemzői:

  • ULT POWER SOUND – ULT gomb az erőteljes hangzáshoz. Az ULT1 mély, alacsony frekvenciájú basszust, az ULT2 pedig erőteljes basszust biztosít.
  • Erőre tervezték – Sony Integrated Processor V1-gyel rendelkezik. Ugyanaz a processzor, amely a Sony díjnyertes 1000X sorozatú fejhallgatóiban is megtalálható, és az ULT POWER SOUND sorozathoz tervezett meghajtóegység, amely rendíthetetlen energiát, hatalmas rezonáló basszust és kristálytiszta részleteket produkál.

  • Zajcsökkentés – A kettős zajérzékelő technológiával és az integrált V1 processzorral az ULT WEAR a zajcsökkentést a következő szintre emeli. Most már valóban kizárható a világ, és élvezhető az egyszemélyes parti.
  • Kényelmes kialakítás – A fejhallgató kényelmes, puha fülpárnákkal és nagyobb térrel a fülek körül, mégis erőteljes, kiváló minőségű hangzást biztosít. Az ULT WEAR összecsukható kialakítású, és hordtáskával érkezik.
  • Mindennapi használat – Az ULT WEAR a funkcionalitást és a formát is képviseli. Egy érzékelő szünetelteti a zenét, amikor leveszik, és újraindítja, amikor felveszik. A Bluetooth® egyszerre két eszközzel is párosítható.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

Az ULT Power Sound sorozatot nemcsak erőteljes hangzásra tervezték, hanem a környezetvédelemre is. A termékekben újrahasznosított műanyagot használnak. Ez tükrözi a Sony elkötelezettségét a termékek és gyakorlatok környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Árazás és elérhetőség

  • Az ULT TOWER 10 fekete színben 2024 áprilisától kapható, ára kb. 1200 € / £1,000.
  • Az ULT FIELD 7 fekete színben 2024 áprilisától kapható, ára kb. 450 € / 400 £.
  • Az ULT FIELD 1 fekete, szürkészöld, fehér és narancssárga színben kapható 2024 áprilisától, kb. 140 € / £120 áron.
  • Az ULT WEAR fejhallgató fekete, szürkészöld és fehér színben kapható 2024 áprilisától, kb. 200 € / £180 áron.

For The Music

A Sony létrehozta a „For The Music” márkaplatformot a legkiválóbb fogyasztói és professzionális audio termékek és szolgáltatások számára. A „For The Music”-kal a Sony megerősíti magát, mint a zenei alkotókat és a fogyasztókat összekötő elsőszámú audiomárka, amelynek célja, hogy hiteles zenei élményeket teremtsen, és a rajongók számára mindent felülmúlóan támogatják az érzelmekkel teli alkotói víziót. 

További információ a „For The Music” márkaplatformjáról az alábbi weboldalon: http://www.sony.co.uk/for-the-music 

http://www.sony.net/

*Mindkét japán szó, a Kando érzelmet jelent, az Anshin pedig többféle jelentéssel bír, mint például lelki béke, megnyugvás, megbízhatóság és bizalom.

Tovább az eredeti cikkre: A Sony bemutatja az ULT POWER SOUND termékcsaládot

Vélemény, hozzászólás?