fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Kitalálod, milyen ízű az új Fanta?

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kitalálod, milyen ízű az új Fanta? olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Fanta elhozta az év feladványát és játékos nyomkeresésre hívja a…

A teljes cikk itt olvasható:
Kitalálod, milyen ízű az új Fanta?

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Fanta elhozta az év feladványát és játékos nyomkeresésre hívja a fogyasztóit. A sokakat izgató kérdés: milyen titkos ízt rejt az új #WhatTheFanta üdítőital palackja? A boltok polcain májustól elérhető a rejtélyes rózsaszín üdítőital, aminek a pontos ízét egyelőre homály fedi. A vásárlók a márka közösségi média csatornáin és a weboldalán található nyomok segítségével deríthetik ki az új Fanta titokzatos ízét.

A Fanta a kezdetektől egy élénk, színekkel teli márka, amelynek továbbra is az a küldetése, hogy játékra és szórakozásra buzdítsa az embereket ebben a gyakorlatias világban. A limitált kiadású, hozzáadott cukortól mentes #WhatTheFanta termék újabb lehetőséget biztosít arra, hogy vicces módon kapcsolódjon a fogyasztóival, akik mindig is kíváncsiak voltak az új Fanta-ízekre, főleg, ha azok titokzatosak.

A rendhagyó termékbevezetés kifejezetten azokat a Z generációs fogyasztókat célozza meg, akik színesben látják az életet és nyitottak a felfedezések világára, beleértve az új ízélményeket is. A narancs a legsikeresebb Fanta-íz, de a márka játékos karakteréből kifolyólag továbbra is cél, hogy meglepjék fogyasztóikat.

„A közkedvelt és a fiatalok körében rendkívül népszerű Fanta filozófiájának középpontjában mindig is a szórakozás állt. Minden kampányunk előtt azon gondolkodunk, hogyan tudnánk színt vinni a szürke hétköznapokba. Az új #WhatTheFanta kampány elindításakor sem volt ez másként. Olyan belevaló és kíváncsi fiatalokat szeretnénk elérni, aki rajonganak a játékos kihívásokért és nem riadnak vissza a rejtélyektől sem” – tette hozzá Kölcsei Gergely, a Coca-Cola magyarországi marketingvezetője.

A játékhoz való csatlakozáshoz nincs más tennivaló, mint megvásárolni az új #WhatTheFanta üdítőitalt, majd a nyomokért ellátogatni a Fanta Facebook, Instagram vagy a weboldalára. Az utóbbin egy játék keretében extra nyomokat is szerezhetnek a vásárlók, illetve tippjeiket is beküldhetik az íz kapcsán.

A titkos ízre nyár végén a weboldalon fog fény derülni egy videóban.

A limitált kiadású #WhatTheFanta üdítőital májustól elérhető országosan, 500ml-es és 1.75l-es kiszerelésekben.

A Kitalálod, milyen ízű az új Fanta? bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kitalálod, milyen ízű az új Fanta?

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?