A cannes-i fesztiválon mutatják be az új Elvis-filmet

A cannes-i fesztiválon mutatják be az új Elvis-filmet olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A cannes-i fesztivál kedden hivatalosan bejelentette, hogy Baz Luhrmann Elvis Presleyről…

A teljes cikk itt olvasható:
A cannes-i fesztiválon mutatják be az új Elvis-filmet

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A cannes-i fesztivál kedden hivatalosan bejelentette, hogy Baz Luhrmann Elvis Presleyről forgatott életrajzi filmjét a május 17. és 28. között megrendezendő idei seregszemlén mutatják be.

Az Elvis című film a legendás zenésznek a menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatán keresztül fejti fel két évtizeden át a „király” életét. A film forgatókönyvét Luhrmann és Craig Pearce írta. A filmet június 24-én mutatják be az Egyesült Államokban, a világ többi országában pedig már június 22-től vetítik – írja beszámolójában az MTI.

A rock and roll legendát Austin Butler alakítja, felesége, Priscilla szerepében Olivia DeJonge lesz látható, Tom Hanks pedig Elvis befolyásos menedzsereként tűnik fel a zenés produkcióban. Baz Luhrmann visszatérő vendég Cannes-ban, filmjei már kétszer nyitották meg a fesztivált: 2001-ben a Moulin Rouge, 2013-ban pedig A nagy Gatsby.

A 75. cannes-i fesztivál versenyprogramját április 14-én hozzák nyilvánosságra a szervezők, de eddig nagyon kevés információ szivárgott ki az idei mustráról. Egyelőre sem a zsűri összetétele, sem a nyitófilm nem ismert, de az már korábban bejelentették, hogy 25 évvel a Top Gun bemutatója után Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmjének május 18-án Cannes-ban lesz a premierje, s a fesztiválon a színész pályafutásának is szentelnek egy rendezvényt.

A A cannes-i fesztiválon mutatják be az új Elvis-filmet bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A cannes-i fesztiválon mutatják be az új Elvis-filmet

Vélemény, hozzászólás?