Kiss Endi kalandba bonyolódott

Kiss Endi kalandba bonyolódott olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A rock nem futó kaland, egy életre szól. Ezt tudja jól…

A teljes cikk itt olvasható:
Kiss Endi kalandba bonyolódott

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A rock nem futó kaland, egy életre szól. Ezt tudja jól a Hooligans dobosa is. Kiss Endit azonban a kalandok is vonzzák, igy a minap elment csúszkálni a mogyoródi Aquaréna kalandparkjába.

Egy dobos – egy felmérés szerint – olyan fizikai terhelésnek van kitéve, mint egy élsportoló. Ehhez viszont formában kell lenni, ami folyamatos edzést jelent. Kiss Endi, a Hooligans dobosa fiatalabb korában gyakorta és nagyokat bulizott, most – túl az ötvenen – azonban már a zene és a gyerekek mellett a saját testének karbantartása került életének központjába. “Napi három órát gyakorlok és rendszeresen járok edzőterembe” – mondta a dobos, akiről meg sem mondanánk, hogy túl van már a félszázon. “Olykor azonban más kalandok is vonzanak” – tette hozzá Endi, aki gyakorta megfordul a mogyoródi Aquaréna vízes kaladparkban.

”Imádom az óriás csúszdákat, annyira elvarázsolnak, mint a rock’n’roll. Felpörgő adrenalinszint, óriási zuhanások és hatalmas csobbanás” – sorolja a dobos. Persze nincs hiány a rockból sem: hétvégén Kecskeméten lép föl a Hooligans, 22-én a gerjeni motoros találkozón izzítanak, másnap pedig a Barba Negrában találkozhatunk kedvenc zenekarunkkal.

Tovább az eredeti cikkre: Kiss Endi kalandba bonyolódott

Vélemény, hozzászólás?