Kiflicske Klub a Babamama Expón

Kiflicske Klub a Babamama Expón olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Először vett részt a rendezvényen önálló standdal, kiállítóként a kifli.hu. A…

A teljes cikk itt olvasható:
Kiflicske Klub a Babamama Expón

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Először vett részt a rendezvényen önálló standdal, kiállítóként a kifli.hu. A két cég eddig úgymond pont elkerülte egymást, hisz a pandémia idejére az expo szünetelt, míg a Kifli nagyjából azzal egy időben indult el. Most végre minden egybevágott és a Kifli családbarát vásárlói klubja, a Kiflicske is megjelenhetett a neves rendezvényen.

A családbarát Klub

A Kiflicske Klub még csak néhány hónapja debütált a Kifli.hu oldalán, ám máris magukért beszélnek a számok: egy átlagos vásárló 3257 Ft-ot és 6 órát spórol meg havonta, ha az online élelmiszerboltot választja és azon belül is az ingyenes klubtagsággal vásárol. A kedvezményekkel pedig több mint 6000 Ft-tal olcsóbban vásárolhatunk a kifejezetten babáknak és kisgyermekeknek válogatott élelmiszerek, játékok és kozmetikai szerek kínálatából. 

Még mindig személyesen az igazi 

Online világ ide, digitális korszak oda, Zvara Tímea project manager szerint semmi sem válthatja ki a személyes jelenlétet. 

“Izgalommal vártuk a személyes találkozást a leendő vagy már meglévő vásárlókkal, hiszen az év 99%-ában a digitális térben szólhatunk csak hozzájuk. Itt viszont végre volt idő csevegni, edukálni, informálni vagy egyszerűen csak meghallgatni a tapasztalataikat, javaslataikat. Egész más hétköznapi emberek igazi életére kínálni releváns megoldást egy szolgáltatáson belül úgy, ha a konkrét vásárlótól halljuk az igényeket, illetve látjuk szemtől szemben, hogy hogyan regisztrál, hogyan használja az applikációt vagy a weboldalt. Sokat elárul arról, hogy online vásárlói élmény szempontjából hol fejlődhetünk. 

Rengeteget tanultunk, sok regisztráció született és nagyon jól éreztük magunkat a profi szervezésnek köszönhetően.”

Megújul a Kiflicske Klub

Az expón szerzett tapasztalatok nagyban hozzájárultak a Kiflicske Klub megújult választékának kialakításában. A legnagyobb változás talán a játékok terén történt, egyrészt a nyári szezonhoz igazodik a kínálat, másrészt az eddiginél több korosztály számára kínál szórakozást. 

“Olyan vásárlói klubot szeretnénk létrehozni, amiben kétirányú kommunikáció zajlik. Nem csak kereskedni szeretnénk, a célunk az, hogy kialakuljon az a bizalom, ahol a családok szakmai tanácsért is fordulhatnak hozzánk, és tudják, hogy javaslataikat, ötleteiket meghallgatjuk és azok mentén formáljuk a klubot. Ilyen terület például a kiegészítő termékek, amiket pusztán a vásárlók igényei alapján listáztunk be.” – tette hozzá Szalma Rita non-food kategória manager. 

Szakmai ötletekkel a legkisebbekért

Ambrus Éva, a hozzátáplálás egyik hazai nagykövete és a Manó Menü oldal alapítója a Kiflicske partnereként tartott előadást a nagyszínpadon, majd a nemrég megjelent könyvét dedikálta a Kifli standján. 

“Nagyon sokan álltak meg a stand előtt és érdeklődtek a Kiflicske klubról. Hihetetlen számú kisgyermek volt vendége a játszósaroknak is, jónéhány szabad percet okozva ezzel a szülőknek. Partnerként mi is nagyon jól éreztük magunkat a Kifli munkatársaival. Testközelből megtapasztalhattuk azt a fiatalos és barátságos hozzáállást, amit a mindennapokban nyújt az e-kereskedő a vásárlóinak is!”

A tejfakasztót a Kifli állja

Különleges nyereményjátékkal is készült a Kiflicske klub: a szerencsés nyertes tejfakasztóját a Monyó sörfőzdével közösen a Kifli.hu állja.  A program sörfőzde túrával és sörkóstolóval várja az ifjú apát és barátait. 

“Örülök, hogy rátaláltam a Kifli standjára a Babamama expón, ahol a rendkívül kedves munkatársak részletesen bemutatták a cég működését és az applikáció használatát. Remek ötletnek tartom az online bevásárlást, különösen a mai rohanó világban. Külön öröm, hogy a Kiflicske klubba történő belépést követően a gyermekes vásárlók további kedvezményeket vehetnek igénybe az ingyenes házhozszállítás mellett.” – fűzte hozzá Lánczi Kata, a nyereményjáték nyertese. 

Tovább az eredeti cikkre: Kiflicske Klub a Babamama Expón

Vélemény, hozzászólás?