Kiderült, mikor folytatódik az RTL Klub társkereső realityje

Kiderült, mikor folytatódik az RTL Klub társkereső realityje olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Április 24-én este visszatér az RTL Klub társkereső realityje, a Házasodna…

A teljes cikk itt olvasható:
Kiderült, mikor folytatódik az RTL Klub társkereső realityje

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Április 24-én este visszatér az RTL Klub társkereső realityje, a Házasodna a gazda a képernyőkre, igaz egyelőre csak a társat kereső gazdák mutatkoznak be. A műsor idén már az ötödik évaddal jelentkezik majd, a műsorvezető ezúttal is Nádai Anikó lesz.

Idén már az ötödik évaddal jelentkezik a Házasodna a gazda, április 24-én pedig az RTL Klubon bemutatkozik az a 3 nő és 5 férfi, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A párkeresők között van olyan, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik és olyan is, aki díjugrató zsoké.

Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel keresi a kenyerét, míg másik önfenntartó gazdaságot üzemeltet. Van olyan gazda, aki azt sem titkolja, hogy eddig nőcsábász hírében állt, ám most eljött az idő, hogy megtalálja a gazdasszonyát, aki mellett révbe érhet. Az egyik gazda pedig olyan különleges lovag, aki legalább 200 lovasversenyen szerzett győzelmet. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Április 24-étől az interneten várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Ahogy már a Házasodna a gazda előző négy évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

 

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdasszonyokat és gazdákat a nézőkkel.

A Kiderült, mikor folytatódik az RTL Klub társkereső realityje bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kiderült, mikor folytatódik az RTL Klub társkereső realityje

Vélemény, hozzászólás?