Kategóriák
Friss hírek

Kéznél a segítség – Gyermekút alkalmazás szülőknek

Kéznél a segítség – Gyermekút alkalmazás szülőknek olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A gyermeknevelésben minden segítség jól jön. Főleg akkor, ha szakemberektől érkezik…

A teljes cikk itt olvasható:
Kéznél a segítség – Gyermekút alkalmazás szülőknek

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A gyermeknevelésben minden segítség jól jön. Főleg akkor, ha szakemberektől érkezik és gyorsan elérhető. Pontosan ezt kínálja a Gyermekút weboldal és alkalmazás.

Szülőnek lenni csodaszép, de néha embert próbáló feladat. A szülőséget nem tanítják iskolában, a gyakorlatban azonban minden nap vizsgázunk. Amíg kisbabából önálló felnőtt lesz a gyermekünk, millió kérdés merül fel bennünk és közülük nagyon sok válasz nélkül marad.

Ezekhez a problémákhoz kínál segítséget a Gyermekút weboldal és a vadonatúj alkalmazás.

Az oldal szakértői olyan tudnivalókat gyűjtöttek össze, amelyek átfogó, ugyanakkor könnyen érthető ismereteket nyújtanak a 0-6 éves gyermekek életkori sajátosságairól. Így a szülőknek tanácsokat, útmutatót kínálnak a gyermekük születésétől az iskolakezdésig. Végigkísérik az ebben az időszakban felmerülő nehézségeken, bizonytalanságokon.

A Gyermekút weboldalon a pszichológusok, gyógypedagógusok cikkeikben alaposan körbejárják a gyermekfejlődés mérföldköveit, a felmerülő problémákat és a gyermek életében bekövetkező változásokat. Így a szülők bármikor választ kaphatnak a kérdéseikre.

Gyermekút alkalmazás

Az új Gyermekút alkalmazás még egy lépéssel közelebb viszi a szülőkhöz a hathatós segítséget. A weboldalon található szakmai anyagok mellett szükség esetén célzott támogatást nyújt, összeköttetést biztosít szülők és szakemberek között.

Az ingyenes alkalmazás célja a megelőzés: a felesleges szülői aggodalmak eloszlatása, az eltérő fejlődés jeleinek mielőbbi felismerése, probléma esetén a megfelelő szakember ajánlása. A szülők megtalálhatják a legközelebb eső szakembereket és intézményeket. Így személyesen vagy telefonon tanácsot kérhetnek gyermekük fejlődésével kapcsolatban.

The post Kéznél a segítség – Gyermekút alkalmazás szülőknek appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: Kéznél a segítség – Gyermekút alkalmazás szülőknek

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?