Érkeznek a LEGO® Star Wars™ újdonságok

 Érkeznek a LEGO® Star Wars™ újdonságok olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az Erő legyen veled május 4-én! A LEGO Csoport és a…

A teljes cikk itt olvasható:
 Érkeznek a LEGO® Star Wars™ újdonságok

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az Erő legyen veled május 4-én!

  • A LEGO Csoport és a Lucasfilm idén ünnepli a LEGO® Star Wars™ 25. évfordulóját.
  • A 25. évforduló alkalmából új LEGO Star Wars készleteket jelentettek be, többek közt a LEGO Star Wars TIE elfogóvadász™ modellt.
  • Május 3-án LEGO Star Wars tartalom érkezik a LEGO Fortnite-ba.
  • Május 1-től kapható az új LEGO Star Wars coffee table könyv. 
  • A rajongók benevezhetnek a LEGO Star Wars 25 Másodperc Filmfesztiválra.

A LEGO Star Wars 25. évfordulójának ünneplése egész évben tart, a rajongók pedig szintén rengeteg izgalmas dologgal készülhetnek a különleges alkalomra.

Új, 25. évfordulós készletek érkeznek május 4-én:

A TIE elfogóvadász készlet, ami most új formában, új designnal jelenik meg, az első volt az Ultimate Collector Series (UCS) gyűjtői készletei között 2000-ben. A Star Wars: A Jedi visszatér rajongói a jellegzetes szárny, a részletes pilótafülke és a lézerágyúk megépítése közben újraélhetik a film jeleneteit a lenyűgöző LEGO Star Wars TIE elfogóvadász™ készlettel.

Az 1931 elemből álló készlet lenyűgöző, 40 centiméter hosszú, és egy exkluzív TIE-pilóta minifigurával és egérdroid figurával érkezik, amely jelenleg csak ebben a készletben található meg. A modellt egy nyomtatott táblával ellátott állványra lehet felrögzíteni, amelyen található egy LEGO Star Wars évfordulós logóval megnyomott kocka elem.

A Star Wars: Baljós árnyak™ film rajongói egy izgalmas jelenetet idézhetnek fel a Tatooine bolygón a Mos Espa fogatverseny™ dioráma készlettel. A 718 elemből álló modell tartalmazza Anakin Skywalkert, a Boltív-kanyont és egy plakettet Qui-Gon Jinn tanácsával: „Ne feledd. A jelen a fontos. Arra összpontosíts. Érezz, ne töprengj.

Azoknak, akik már átálltak a sötét oldalra, tökéletes lehet a 640 elemből álló Darth Maul Sith Infiltratora™ készlet. A szárnyak kihajthatók, a futóművek pedig visszahúzhatók a repüléshez, a 2 rugós kilövő tüzelésre alkalmas, a ravasz meghúzásával pedig 3 DRK-1 kutasz droidot lehet ledobni az elülső fülkéből.

Alternatív opció a Droideka™ romboló droid készlet, ami 583 elemet tartalmaz. Azok pedig, akik a karaktereket szeretnék kiállítani, hat gyűjthető LEGO BrickHeadz™ modellre tehetnek szert: Jar Jar Binks, Anakin Skywalker, Amidala királynő, Panaka kampitány, Qui-Gon Jinn és Darth Maul figuráját építhetik meg.

A Star Wars: A Sith-ek bosszúja film rajongói számára érkezik Cody klónparancsnok BrickHeadz™ készlet formájában. 

Grogu rajongói örömmel fognak elmerülni a 221 elemből álló építésben a BARC Speeder™ menekülés készlettel, amelyben Kelleran Beq is megtalálható.

Május 4. ünneplése folytatódik a LEGO Fortnite-ban is, izgalmas új LEGO Star Wars tartalom érkezik, amelynek felfedezése a május 3-án induló túlélési játékban kezdődik.

Szintén május 1-én előrendelhető lesz az új LEGO Star Wars keményfedeles, gyűjtői könyv, The Force of Creativity címen: a tokban kapható, 312 oldalas könyvben található interjúk – amelyeket a LEGO Csoport és a Lucasfilm több mint 50 közreműködőjével késztettek – egy feledhetetlen utazásra invitálják a rajongókat. A könyv a tervezésnél használt alkotásokat és karakterterveket tartalmaz, és valódi betekintést nyújt a rajongóknak a LEGO Star Wars univerzumába. A könyv ezen a linken keresztül előrendelhető.

Az Erő legyen minden LEGO Star Wars rajongóval! Izgatottan várjuk a 25. évfordulót, amit új szettekkel, eseményekkel és élményekkel ünneplünk meg a rajongók nem kis örömére. Kíváncsian várom, hogy ők hogyan köszöntik a LEGO Star Wars-t ezen az ikonikus napon világszerte” – mondta Mike Ilacqua, a LEGO Csoport LEGO Star Wars termékrészlegének vezetője.

A rajongók csatlakozhatnak a 25 Másodperc Filmfesztiválhoz, amelyre április 22-ig lehet nevezni, és május 4-én nyitja meg kapuit, amikor minden videó megjelenik a LEGO YouTube csatornáján, valamint egy válogatás is a LEGO.hu oldalon.

A filmfesztiválra bárki beküldheti saját, 25 másodperces klipjét, amelyben újraalkotja kedvenc Star Wars pillanatait, vagy akár újat talál ki a kedvenc LEGO Star Wars készleteivel és minifiguráival.

Május 1. és 5. között a LEGO Star Wars rajongók három ajándékot kapnak az új LEGO Star Wars TIE elfogóvadász™ vásárlásakor: a gyűjthető yavini csata jelenetet Darth Vader pilótafülkéjével, valamint a Kereskedelmi Szövetség csapatszállítóját a Star Wars: Baljós árnyak 25. évfordulója alkalmából, valamint az AAT™ készlet.

Az új LEGO Star Wars készletek 2024. május 1-től lesznek elérhetőek. A LEGO Star Wars TIE elfogóvadász készlethez május 1-től kizárólag a LEGO Insiders tagok férhetnek hozzá a LEGO üzletekben és online, mindenki más 2024. május 4-től juthat hozzá. 

www.lego.hu/star-wars

Tovább az eredeti cikkre:  Érkeznek a LEGO® Star Wars™ újdonságok

Vélemény, hozzászólás?