Két új műsorvezető a Spirit FM-nél

Két új műsorvezető a Spirit FM-nél olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Két népszerű műsorvezető csatlakozik a Spirit FM csapatához február 28-tól. Teljesen…

A teljes cikk itt olvasható:
Két új műsorvezető a Spirit FM-nél

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Két népszerű műsorvezető csatlakozik a Spirit FM csapatához február 28-tól. Teljesen megújul a rádió délelőtti magazinműsora, a Bistro, amelynek ezentúl Iszak Eszter és L. Dézsi Zoltán lesznek a házigazdái. A műsorban a fő hangsúly a kulturális, közéleti és életmód témákon van, melyekhez mindkét műsorvezetőnek szoros kötődése van.

Iszak Esztert 2010-ben ismerte meg a nagyközönség, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. Azóta is rendszeresen látható a képernyőn nagy show-k szereplőjeként és magazinműsorok arcaként. Hazánk egyik legsikeresebb véleményvezére, több nagy nemzetközi márka hazai nagykövete. Elkötelezett az egészséges életmód mellett, egykori modellkarrierje révén jól ismeri a divatszakmát, a zenetévés múltja miatt mindent tud a hazai zeneiparról. Rutinos műsorvezető, azonban rádióban eddig még nem próbálta ki magát. Február 28-án a Spirit FM Bistro című műsorában debütál rádiósként.

„Különleges kihívás számomra ez a feladat, hiszen sok éves televíziózás után most egy teljesen új terepen próbálhatom ki magam. Izgalmas emberek, friss témák és egy új világ vár rám”- mondta Iszak Eszter.

 

L. Dézsi Zoltán az utolsó magyarországi Riporter kerestetik verseny győztese. A díja egy köztévés szerződés volt. Mivel imádja a sportot, a Telesport szerkesztőségét választotta. Több világversenyről (paralimpiák, világbajnokságok) tudósított. Később a csatorna Kékfény című műsorának riportere lett. 2010 óta az ATV munkatársa, ahol dolgozott már bűnügyi műsorban, Híradóban, és ő a Hazahúzó turisztikai magazin egyik szerkesztő-műsorvezetője. A Heti Napló Sváby Andrással indulása óta a stáb oszlopos tagja. Riportjaiban kevés a politikai, annál több a retró, és a kultúra. A rádiózás nem ismeretlen számára, hiszen a ’90-es években a Rádió Jászberény egyik alapítója volt, de napi szinten negyedszázada nincs jelen az életében. Február 28-tól lesz hallható a Spirit FM-en.

„Azt hiszem, hogy minden naphoz kötődik valami olyan, amiről érdemes beszélni, amiről érdemes megemlékezni, de nincs benne politika. Csak pár aktuális példa: miért sikeres a színházban is a Macskafogó, mit mond a ma emberének az éppen 100 esztendeje született Hidegkuti Nándor, hogyan vált be a hatvan éve épített Erzsébet-híd, tudjuk-e, hogy ki találta fel a somlói galuskát? Csupa olyan téma, amiről érdemes beszélgetni, és amiről a Bistroban kell is beszélgetni”- jelezte L. Dézsi Zoltán.

A Két új műsorvezető a Spirit FM-nél bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Két új műsorvezető a Spirit FM-nél

Vélemény, hozzászólás?