Két új dologba is belevágott Liptai Claudia

Két új dologba is belevágott Liptai Claudia olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A műsorvezető motivációs trénerként is megcsillogtatta tudását, de emellett életmódváltásba is…

A teljes cikk itt olvasható:
Két új dologba is belevágott Liptai Claudia

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A műsorvezető motivációs trénerként is megcsillogtatta tudását, de emellett életmódváltásba is kezdett, melynek részeként diétázik és fut.

Új terepen próbálta ki magát Liptai Claudia, akivel most már motivációs trénerként is találkozhat a nagyérdemű. „Régóta készülök az önálló estemre, ennek az előkészületeiből állt össze egy motivációs előadás. Kriszta és Ádám segítségével összeraktam hozzá egy prezentációt is és megtartottam az első motivációs előadásom is. Nagyon boldog vagyok, hogy ez a vágyam megvalósult. Motivációs előadást tartani rendkívül izgalmas feladat, pláne reggel 9-kor egy vállalatnyi embernek, de nagyon élvezem” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, akinek nem ez az egyetlen újdonság az életében. „

Nem vagyok híve a diétáknak, ki nem állhatom őket, de most mégis úgy döntöttem, hogy belevágok valamibe. Este 6-kor étkezem utoljára és másnap reggel 10-ig nem eszem. Persze ennek megvan a tudományos alapja, nálam működik is. Kicsit nehezemre esik a dolog, mert reggel mindig éhes vagyok, szeretek ébredés után szinte azonnal reggelizni, de ezt az új rendszert is meg lehet szokni. Ahogy a futást is, most ezen a terepen is próbálgatom magam. A Hajógyári-szigetre járok futni, igaz még csak kis távokat és csakis zenét hallgatva, de ezt is nagyon élvezem. Lelkes vagyok és elszánt, meglátjuk meddig jutok” – mondta az ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/4RofotgimB6HeKemPYsLIa linken érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: Két új dologba is belevágott Liptai Claudia

Vélemény, hozzászólás?