Készülj a grillszezonra a Kifli.hu saját márkás SUTCHA steakjeivel

Készülj a grillszezonra a Kifli.hu saját márkás SUTCHA steakjeivel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Nemzetközi steak választékkal készül az online élelmiszerkereskedő a grillszezonra. A saját…

A teljes cikk itt olvasható:
Készülj a grillszezonra a Kifli.hu saját márkás SUTCHA steakjeivel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Nemzetközi steak választékkal készül az online élelmiszerkereskedő a grillszezonra. A saját márkás marhahúsok akár egészen a gazdaságokig visszakövethetők – ezzel biztosítva a minőséget és megbízhatóságot. 

A termékválaszték valóban nemzetközi, a hús Argentínából, Ausztráliából, Brazíliából, Kanadából és az USA-ból származik. A beszerzésre kerülő fajták közé tartozik az Angus, a Hereford és a Wagyu, amelyek fűvel vagy gabonával tápláltak, és korszerű vákuumcsomagolásban kerülnek kiszállításra. 

A Kifli saját márkás termékeinek (“Miil” – tejtermékek, “Dacello” – felvágottak, “Moddia” – papírhigiénia, “Pappudio” – készételek és “Ubomi” – kávék) sikeres bevezetését követően a SUTCHA a legújabb exkluzív márka, amely a kiváló minőség és a jó ár arányát képviseli, valamint a vásárlók azon igényeit elégítik ki, hogy az év bármely szakában, fenntartható csomagolásban steakek széles választékából szemezgethessenek. A nyári időjárás beköszöntével és a grillezésre való felkészüléssel a SUTCHA az elkövetkező hónapokban sok vásárló tányérjára kerülhet majd, a gazdaságtól a vásárló ajtajáig tartó hűtési lánc szigorú betartása mellett. 

STEAKEK, AMELYEK TÉNYLEG MEGÉRIK

A SUTCHA steakek között olyan darabok is megtalálhatók, amelyekkel általában nem találkozhatunk a kiskereskedelmi piacon, mint a flat iron, chuck tender és az eye of round. A marhahús steak változatos vágási móddal, zsengeséggel, ízekkel, szükséges főzési módszerekkel és árfekvéssel kapható. Nagyon fontos, hogy a megfelelő húsdarabot válasszuk ki a megfelelő célra. Ökölszabályként elmondható, hogy minél több a márványosság (vagy zsír), annál jobban alkalmas grillezésre vagy serpenyőben sütésre. A nagyon sovány húsdarabok általában lassabb főzési módot igényelnek – a szaftos húsdarabok legjobb módja a sütőben, füstölőben vagy fazékban történő lassú sütés, például zöldségekkel, amelyek hozzáadják a szükséges extra nedvességet.

TÖBB, MINT 60 NAPIG NEDVESEN ÉRLELT MARHAHÚS 

A marhahús érlelése részben tudomány, részben művészet, de a lényege nagyon egyszerű – a prémium steak élményének fokozása! Az érlelésnek két típusa van: a nedves és a száraz eljárás. Bár nagyon különböző módokról van szó, mindkettő hatékony és egyformán pozitív eredményt hoz. A SUTCHA steakek nedves érlelésűek, melynek hatására idővel a hús jelentősen megpuhul és összetettebb ízt kap. Az eljárás nagyszerű ízt eredményez egy sovány marhahús darabnál, mint milyen például a flat iron, ahol a hús kevésbé márványozott a zsírtól. A száraz érlelésre vágott marhahús sokkal vastagabbnak indul, mint a nedves érlelésű, de az érlelési folyamat során jelentősen veszít a tömegéből. Végül mindkettőből kiválóan zsenge és szaftos steak készül.

EGÉSZ ÉVBEN HŰTÖTT ÁLLAPOTBAN KAPHATÓ

Sok kiskereskedő csak eseti jelleggel kínál különleges húsokat. A kifli.hu azonban egész évben kínálja a SUTCHA steak-ek széles húsválasztékát. A hűtött húsok jobbak a fogyasztók számára, mivel a vákuumcsomagolású termékek a mikrobiális bomlás, valamint az élelmiszerrel terjedő kórokozók ellen is védelmet nyújtanak. Ez biztosítja, hogy a hús hosszabb ideig friss maradjon.

NYOMON KÖVETHETŐ EREDET ÉS MINŐSÉG

A SUTCHA steakek saját, közvetlen beszerzéssel, elsődlegesen uniós importőröktől érkeznek, életútjuk nyomon követhető a gazdaságig vagy akár egészen a konkrét állatig. A nyomon követhetőség a marhahús történetét meséli el a vásárlónak: feltérképezi a marhahús útját a bolttól a feldolgozáson keresztül egészen a gazdaságban lévő eredeti példányokig. A vásárlók így biztosak lehetnek abban, hogy a kifli.hu pontos információkkal rendelkezik arról, hogy a marhahús honnan származik.

Tovább az eredeti cikkre: Készülj a grillszezonra a Kifli.hu saját márkás SUTCHA steakjeivel

Vélemény, hozzászólás?