Kerüld meg a világot az új LEGO Ideas Földgömb szettel

Kerüld meg a világot az új LEGO Ideas Földgömb szettel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Felfedezők, kezdődhet a kaland! A LEGO Csoport bemutatta a LEGO® Ideas…

A teljes cikk itt olvasható:
Kerüld meg a világot az új LEGO Ideas Földgömb szettel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Felfedezők, kezdődhet a kaland! A LEGO Csoport bemutatta a LEGO® Ideas Földgömb készletet, ami biztosan beindítja majd a rajongók fantáziáját világ körüli utazások, új helyek felfedezése és új élmények szerzése kapcsán.

A valósághű, testreszabható, régies hatású, kockákból épített földgömb 2585 darabból áll, a kontinensek és óceánok nyomtatott nevei pedig világítanak a sötétben, így kiállítva bármikor láthatjuk a világot. Emellett a modellt a megépítése után pörgetni is lehet, ami most először lehetséges egy ekkora méretű LEGO földgömb esetében.

A készlet a LEGO Ideas® felületére beküldött tervből készült el. A LEGO kezdeményezése keretében a rajongók által megtervezett és megszavazott ötleteket valósítják meg készletek formájában. A LEGO Ideas Földgömböt, amit Jules Verne művei ihlettek, a francia LEGO rajongó, Guillaume Roussel tervezte meg. A készlet ötletéről ezt mondta: „Amikor a terven gondolkodtam, az járt a fejemben, hogy mi lehet az, ami kreatív, edukál, és kötődik a világ legtöbb részéhez. A válasz pedig az volt, hogy maga a világ.

Az a csodálatos ebben a készletben, hogy – egy kis képzelőerővel – lehetővé teszi a rajongók számára, hogy LEGO kockákon keresztül fedezzék fel a világot. A földgömb az álmok és az eljövendő utazások szimbóluma mindazok számára, akik egy kis kalandra vágynak, vagy akik szeretnék megismerni világunkat. Amikor közelebbről is megnéztük Guillaume szettjének tervét, láttuk, hogy szenvedélye az utazás és a kalandok, de szeretné a LEGO rajongókat is inspirálni. A tervezőink is örültek a kihívásnak, hogy a szettet úgy hozzák létre, hogy pörgetni is lehessen” – tette hozzá Frederico Begher, a LEGO Csoport felnőtteknek szóló termékeinek marketing vezetője.

A LEGO Ideas Földgömb (21332) 2022. február 1-től érhető el a LEGO.com weboldalon keresztül és a LEGO Store üzletekben. 

Még több információ: https://www.lego.com/globe

A LEGO Ideas platformról még többet a https://ideas.lego.com/ weboldalon lehet megtudni, így azt is, hogyan készülhet LEGO készlet egy ötletből. 

Tovább az eredeti cikkre: Kerüld meg a világot az új LEGO Ideas Földgömb szettel

Vélemény, hozzászólás?