Keleti Andi és édesanyja gyermekkori képeket alkottak újra

Keleti Andi és édesanyja gyermekkori képeket alkottak újra olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Különleges időutazásra vállalkozott Keleti Andrea és édesanyja. 45-50 évet tekertek vissza…

A teljes cikk itt olvasható:
Keleti Andi és édesanyja gyermekkori képeket alkottak újra

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Különleges időutazásra vállalkozott Keleti Andrea és édesanyja. 45-50 évet tekertek vissza az idő kerekén, egészen Andi kislánykoráig. A két hölgy régi képeket alkotott újra, Ibolya asszony pedig előhalászta a szekrényből fél évszázaddal ezelőtti ruháját is, ami még mindig tökéletesen illett rá!

Keleti Andi ugyan nagyon jó géneket örökölt édesanyjától, de tesz is érte, hogy olyan formában legyen, mint lánykorában. Ez annak is köszönhető, hogy Andi az elmúlt években 2 ruhaméretet fogyott egy testsúlycsökkentő elixír segítségével.
„Nem volt nehéz lefotózni az ötven évvel ezelőtti képeket, anyu ugyanazt a ruhát fel tudta venni. Rám a babaruhák ugyan már nem jók, de a 20 éves kori ruháim most is rám jönnek. Több mint két éve sikerült visszaszerezni a lánykori alakomat a palesztin népgyógyászat kincseinek és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Ezek miatt jelentősen kevesebb lett az étvágyam, és koplalás nélkül fogytam összesen 10 kilót, amit azóta tartok is” – mondta Andrea, akitől édesanyja vette át a szót.
„Ez az a ruha, amit ötven évvel ezelőtt varrattam. Ebben jártam az Operába, ebben utaztam Győrbe, a balettba. Emlékszem, nagyon büszke volt rám az udvarlóm, hogy milyen gyönyörű vagyok” – emlékezett vissza Ibolya, aki lánya gyermekkorát is felidézte.
„Andi egész életében nagyon kedves, nagyon szófogadó kislány volt, nem volt vele semmi gond. Aztán egy idő után már annyira lekötötte a sport, hogy a legfegyelmezettebb gyerek lett belőle, egy tündér volt. Viszont hároméves korától az öltözködésébe nem lehetett beleszólni, a ruhácskákat is ő választotta ki. A jó ízlése azóta is megmaradt, ahogy a csinossága is” – meséli büszkén Ibolya asszony, ám azokra a bizonyos ruhákra a táncművész is jó szívvel emlékszik vissza.
„Az egyik képen olyan 4-5 éves lehetek, akkor még nem úgy volt, hogy az ember bement a boltba és válogatott. De volt egy nagymamám, aki mindent megvart nekem, ezt a szenvedélyemet tőle örököltem. Tündéri kis pörgőszoknyás ruhácskákat készített, irigykedtek is rám az óvodában és az iskolában is. Nagyon jó szívvel emlékszem vissza ezekre az időkre, nekem akkor nagyon könnyű volt” – magyarázta Andi, akit érdesanyja egyedül nevelt fel.
„Nekem nem volt ez olyan könnyű, de amikor ilyen pici gyereke van valakinek, legyen bárhogy is, az a legnagyobb boldogság” – árulta el Andrea édesanyja.

Tovább az eredeti cikkre: Keleti Andi és édesanyja gyermekkori képeket alkottak újra

Vélemény, hozzászólás?