KávéBár Bazár 2022 – ismét kávéillat lepi el a Millenárist

KávéBár Bazár 2022 – ismét kávéillat lepi el a Millenárist olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Április 9-10-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a…

A teljes cikk itt olvasható:
KávéBár Bazár 2022 – ismét kávéillat lepi el a Millenárist

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Április 9-10-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a tizenkettedik KávéBár Bazár, melynek a Millenáris Park legmodernebb D csarnoka ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával harminc kiállító termékeit; kávékat, borokat, söröket, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. A belépő mellé egy újrahasznosított kávéspohár is jár a korlátlan kóstolásokhoz, és tisztított víz is ingyenesen rendelkezésre áll a hidratáláshoz.

A két nap során számos program várja a vendégeket, szombaton rendezik a filterkávésok országos versenyét, a Brew Blend Challenge bajnokságot, vasárnap pedig a KávéBár Rum Session bemutatót, valamint két színpadi kávékóstoló programot.

Előadások, bemutatók, italkóstolók is színesítik a KávéBár-hétvégét. A nagyközönség és szakma számára egyaránt izgalmas hétvégi esemény 10:00-18:00 között tart nyitva, s az indusztriális csarnok tereit betölti majd a kávéillat, és két napon át lehet tanulni, tesztelni, vásárolni, társasági életet élni csúcsminőségű kávé- és báritalok kíséretében.

Az elővételben vásárolt vochereket a Millenáris Park B csarnokában található jegypénztárban karszalagra szükséges cserélni. A vocherek a rendezvény bármelyik napján este 18h óráig érvényesíthetők.

A belépődíj tartalmazza az előadásokon, szemináriumokon való részvételt, valamint az összes promóciós termékkóstolást (kávék, párlatok, borok) a rendezvény ideje alatt a kiállítótérben.

LÁTOGATÓI BELÉPŐK

Elővételes napijegy április 8-áig: 3900 Ft
Elővételes kétnapi jegy április 8-áig: 7500 Ft
Elővételes páros (2 fő) napijegy április 8-áig: 7500 Ft

Helyszín: Millenáris Park D csarnok – 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16.

Rendezvényeinkre történő jegy vásárlásával a látogató elfogadja, hogy rendezvényeink egész területén, illetve az előadótermekben kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen látogatói minőségében bármely látogató feltűnhet, de a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet sem a rendezvény helyszínével, sem a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel, illetve a felvételt bármely más érvényes jogcímen felhasználókkal szemben.

A programokkal kapcsolatban a az esemény Facebook oldalán, illetve az alábbi oldalon található bővebb információ.

Tovább az eredeti cikkre: KávéBár Bazár 2022 – ismét kávéillat lepi el a Millenárist

Vélemény, hozzászólás?