Sikeres szezont zárt a debreceni vidámpark

Sikeres szezont zárt a debreceni vidámpark olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Hazánk egyetlen klasszikus vidámparkja az állatkerttel együtt az elmúlt két évtized…

A teljes cikk itt olvasható:
Sikeres szezont zárt a debreceni vidámpark

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Hazánk egyetlen klasszikus vidámparkja az állatkerttel együtt az elmúlt két évtized viszonylatában rekordszámú, több mint 166 ezer látogatót fogadott, akik összesen mintegy 140 ezer percen át használták a játékgépeket.

A sikerben szerepet játszhatott, hogy idén is folytatódott a környezet parkosítása és a játékgépek revitalizációja. A kicsiknek kedves dzsungelforgó már az áprilisi szezonnyitótól kezdve új külsővel várta utasait, a kisvasút mozdonya pedig több mint hat évtizedes történetének legnagyobb szabású átalakulásán – teljes körű gépészeti és arculati megújuláson – ment keresztül. Újdonságként tíz távirányítható elektromos gyermekjármű is a kikapcsolódásra vágyó családok rendelkezésére állt, a legkisebbeknek is átadva az elektromos autózás élményét.

A 153 napos nyitvatartási időszakot számos program gazdagította, amelyek közt a hagyománnyá vált rendezvények mellett visszatért a Szent Iván-éji Karszalagos Este és a Kulturális Örökség Napjai alkalmából tartott vidámpark-történeti séta is. Augusztusban hagyományához híven a Park adott otthont a Virágkarnevál legnagyobb szabású kísérőrendezvényének, az ötnapos Galiba Gyermekfesztiválnak.

Az intézmény már javában készül a jövő évi szezonra, amelyben új attrakciókkal és – továbbgondolva az idén minden korábbinál több alkalommal megrendezett Karszalagos Hétvégéket – folyamatosan elérhető korlátlan élményekkel várja majd a nagyközönséget.

Tovább az eredeti cikkre: Sikeres szezont zárt a debreceni vidámpark

Vélemény, hozzászólás?