Július végén visszatér a Keresztanyu az RTL Klubra

Július végén visszatér a Keresztanyu az RTL Klubra olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Július 25-től kerül képernyőre a Keresztanyu negyedik évada az RTL Klubon,…

A teljes cikk itt olvasható:
Július végén visszatér a Keresztanyu az RTL Klubra

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Július 25-től kerül képernyőre a Keresztanyu negyedik évada az RTL Klubon, amelyben továbbra is a polgármesteri cím elnyeréséért küzdenek a szereplők és ha minden jól megy, azt is megtudhatjuk majd, hogy ki nevet a legvégén. A népszerű széria gyártója a Scripted Productions, a showrunner Hámori Barbara.

A Keresztanyu előző három évada  óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén. A makkosszállásiak mindennapjainak fordulatos történeteit a nézők töretlen lelkesedéssel követték nyomon.  A történet szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A harmadik évad végén a választás első fordulójában nem született eredmény, így Róza mama, Damil és Ludmilla teljes erőbedobással készülnek a választás második fordulójára, ahol a tét hatalmas, hiszen végre eldőlhet, ki lesz Makkosszállás polgármestere.

A Keresztanyu 4. évadában Marozsán és Róza mama kapcsolata megbicsaklik, Pálinkás Gyurka körül egyre jobban bonyolódnak az események, Babosék a Békás tóban egy hullát találnak, a makkosszállásiak nagy esemény előtt állnak, amire még az érsek is ellátogat, Laura és Zozó az érzelmeikkel küzdenek, kiderül, hogy alakul Gina és Tivadar házassága, Huba pedig zavaros családi események sűrűjébe találja magát.

A Keresztanyu új évadának epizódjai július 25-től minden hétköznap este lesznek láthatók az RTL Klubon, az epizódok a sugárzás után regisztrációval ingyenesen elérhetőek az RTL Most felületén.

A Július végén visszatér a Keresztanyu az RTL Klubra bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Július végén visszatér a Keresztanyu az RTL Klubra

Vélemény, hozzászólás?