Július 1-3. között várjuk a gasztronómia iránt érdeklődőket a 6. Debrecziner Gourmet Fesztiválon

Július 1-3. között várjuk a gasztronómia iránt érdeklődőket a 6. Debrecziner Gourmet Fesztiválon olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A debreceni, zöld Nagyerdőbe, a Békás-tó partjára nagyszerű gasztro-kínálat érkezik az…

A teljes cikk itt olvasható:
Július 1-3. között várjuk a gasztronómia iránt érdeklődőket a 6. Debrecziner Gourmet Fesztiválon

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A debreceni, zöld Nagyerdőbe, a Békás-tó partjára nagyszerű gasztro-kínálat érkezik az ország különleges éttermei, bisztrói, cukrászatai, bárjai és kávépörkölői bevonásával. A fesztiválon az idei évben nem az alapanyagok köré szerveződtek a menük, hanem az erdő tematikáját adtuk meg, mint ihletforrást, ám minden megjelenő kiállító szabad kezet kapott, hogy az erdő és a természet hogyan valósul meg kínálatukban.

Az esemény szombati és vasárnapi napján Jókúti „Világevő” Andrással lehet találkozni a Debrecziner Gourmet Fesztivál házigazdájaként. Laza, barátságos, babzsákos kertmozi várja a megpihenni vágyókat olyan klasszikus gasztro-filmekkel mint a Bor, mámor, Provance vagy az Ízek, imák, szerelmek.

Csatoltan található a holnap kezdődő fesztivál programkínálata és menüi – figyelemfelkeltés és gondolatébresztés gyanánt-, láthatóak a fesztivál kiállítói.

Tovább az eredeti cikkre: Július 1-3. között várjuk a gasztronómia iránt érdeklődőket a 6. Debrecziner Gourmet Fesztiválon

Vélemény, hozzászólás?