Új néven folytatja a Napi.hu

Új néven folytatja a Napi.hu olvasható a mmonline.hu weboldalán.

ECONOMX lett az új neve az Indamedia pénzügyi-gazdasági portáljának, a Napi.hu-nak.…

A teljes cikk itt olvasható:
Új néven folytatja a Napi.hu

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

ECONOMX lett az új neve az Indamedia pénzügyi-gazdasági portáljának, a Napi.hu-nak. A vizuális megújulás mellett új tartalmi elemekkel is bővül az online kiadvány.

A név mellett a portál szlogenje is változás, az új szlogen, a „Velünk számolhatsz”. A név és a szlogen megújítása mellett a márka friss arculattal és egy teljesen megújult vizuális világgal várja régi és új olvasóit.

Az ECONOMX a szeptember 11-ei AI Summit 2023 – Budapest konferencia Business szekciójában debütál, ahol a mesterséges intelligencia üzleti életben való megjelenését mutatják be a legnevesebb szakemberek három színpadon, egy teljes napon át.

Az ECONOMX brand piacra lépésével párhuzamosan megkezdődik a tartalomfejlesztés is az Indamedia üzleti-gazdaság lapjánál: hamarosan jelentkezik első részével a Krach és a Big picture című podcast, előbbi a nagy válságok gazdaságtörténeti vonatkozásairól, utóbbi a gazdasági döntések hátteréről szól. A podcastok mellett új munkaerőpiaci sorozattal is készül a szerkesztőség, amely valós példákon keresztül azt mutatja be, miként talál egymásra egy cég és egy leendő munkavállaló.

„A gazdaság állandó mozgásban van, így economy only kiadványként legfontosabb feladatunk, hogy a nap 24 órájában képben legyünk a gazdasági, pénzügyi és piaci folyamatokkal, és ezekről naprakészen beszámoljunk. Célunk, hogy olyan professzionális és egyben közérthető előrejelzéseket, elemzéseket adjunk olvasóinknak, amelyek támpontot jelenthetnek pénzügyi döntéseik meghozatalában” – mondta Németh Tamás, az ECONOMX főszerkesztője.

A Napi.hu konferenciák is átalakulnak, és ECNMX néven új tartalmakkal jelentkeznek. Az AI Summit 2023 médiapartnersége után, az első ECNMX gazdasági meetupot várhatóan 2024 májusában rendezik meg.

A brand- és arculatváltás az első lépés abban a fejlesztési folyamatban, amelybe az Indamedia megújult kiadványa belevágott, az ECONOMX új funkciókkal és szolgáltatásokkal bővül a következő hónapokban.

A Napi.hu az Indamedia Csoport független üzleti és pénzügyi portálja, a márka elődje a Napi Gazdaság a rendszerváltás óta az üzleti és gazdasági élet egyik legfontosabb hírforrása. Az újság korábban mind nyomtatott, mind online verzióban kiadásra került, majd 2015-ben egy korábbi tulajdonosváltást követően a nyomtatott verzió és így az eredeti Napi Gazdaság név megszűnt a hazai piacon. Az Indamedia Napi.hu márkanév alatt a lap korábbi digitális verzióját vitte tovább, amelyet most, 2023. szeptember 8-tól ECONOMX márkanév alatt, új arculattal és tartalmi egységekkel újít meg.

A Új néven folytatja a Napi.hu bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új néven folytatja a Napi.hu

Vélemény, hozzászólás?