Visszatér az RTL Klub show-ja, már toborozzák a résztvevőket

Visszatér az RTL Klub show-ja, már toborozzák a résztvevőket olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Folytatódik a Cápák között című üzleti showműsor az RTL Klubon, már…

A teljes cikk itt olvasható:
Visszatér az RTL Klub show-ja, már toborozzák a résztvevőket

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Folytatódik a Cápák között című üzleti showműsor az RTL Klubon, már várják azon vállalkozások jelentkezését, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére vagy megmentésére.

A produkció Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának.

Ezek a cégek – kapcsolatrendszerüket kiterjesztve, eladásaikat felpörgetve, árbevételüket megsokszorozva váltak a piacon még ismertebbé – és tudtak a Cápák segítségével jövedelmezőbb vállalkozást építeni.

A Cápák között ötödik évadába jelentkezők azon túl, hogy a műsorba bekerülve megkaphatják az üzleti partnerek támogatását, a műsor sikerének köszönhetően országos népszerűségre is szert tehetnek. A műsor szakmai partnereinek köszönhetően pedig plusz támogatásokat és üzleti lehetőségeket kaphatnak azok, akik bemutatkoznak az RTL Klub üzleti showműsorában.

A Visszatér az RTL Klub show-ja, már toborozzák a résztvevőket bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Visszatér az RTL Klub show-ja, már toborozzák a résztvevőket

Vélemény, hozzászólás?