Jön az Emirates új Prémium Turistaosztálya

Jön az Emirates új Prémium Turistaosztálya olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

2022. június 1-jétől lehet foglalni az Emirates Prémium Turistaosztályára. Az új…

A teljes cikk itt olvasható:
Jön az Emirates új Prémium Turistaosztálya

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

2022. június 1-jétől lehet foglalni az Emirates Prémium Turistaosztályára. Az új kabinosztály luxus üléseket, nagyobb lábteret és számos légitársaság business ajánlatával vetekedő szolgáltatást kínál. Fedélzetre lépéskor üdvözlő itallal fogadják az utasokat, tablet-méretű ülésképernyőn nézhetjük a filmeket és a menüt porcelán tányérokon, fém étkészlettel fogyaszthatjuk – hogy csak párat említsünk az élményekből, ahol még a fenntarthatóságra is ügyeltek. 

A régióban az Emirates az egyetlen légitársaság, amely prémium turistaosztályt üzemeltet, melyhez számos kényelmi funkció társul már az utazás első pillanatától. Az új kabinosztály stílusa a Business Class faborítású kialakításához hasonló. A krémszínű bőrülések 40 hüvelyk magasak, 19,5 hüvelyk szélesek, 8 hüvelykkel dönthetőek, és hat irányban állítható fejtámlával rendelkeznek. Emellett minden ülőhely lábtartóval, könnyen hozzáférhető, ülésen belüli telefontöltő-csatlakozókkal és oldalsó koktélasztallal van felszerelve. Az utasok kényelmét szolgálják a kifejezetten a Prémium Turistaosztály számára tervezett puha, újrahasznosított műanyag palackokból készült takarók és nagyméretű párnák. Az újrafelhasználható táskákban pedig olyan kényelmi felszerelések vannak, melyek mindegyike valamilyen újrahasznosított vagy fenntartható anyagból készült.

A fedélzeten az utasokat üdvözlő itallal fogadják. Az étkezések során a szezonális alapanyagokból készült regionális ihletésű fogásokat porcelántányérokon, vászonszalvétába csomagolt rozsdamentes acél evőeszközökkel szolgálják fel. Az itallapon prémium borok és egy pezsgő is szerepel, de az étkezések után likőrök és csokoládék is kérhetők.

Minden ülésen 13,3 hüvelyk átmérőjű beépített képernyő található, amely az egyik legnagyobb a kategóriájában, így az utasok az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerén, az ice-on elérhető 5,000 zenei, film-, TV-, hír- és egyéb csatornák páratlan kínálatát nagyképernyőn élvezhetik.

Az Emirates A380-as négyosztályos repülőgépén a Prémium Turistaosztály a főfedélzet elején található, 56 üléssel, 2-4-2 elrendezésben. Az Emirates Boeing 777-es repülőgépén 24 Prémium Turistaosztályú ülés található a Business és az Economy Class közötti külön kabinrészben. 2022. június 1-jétől indul a foglalás az Emirates új Prémium Turistaosztályára, amely az augusztus 1-jétől a Sydneybe, Londonba, Párizsba és decembertől pedig az új-zélandi Christchurchbe tartó A380-as járatokon utazók számára lesz elérhető.

További információk az új Prémium Turistaosztályáról az Emirates honlapján találhatók.

Az Emirates, a világ legnagyobb légitársasága, mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, ésgarantálja utasainak és munkatársainak biztonságát és egészségét.  A mindenkori utazási feltételekről az Emirates weboldalán érdemes tájékozódni utazás előtt.  

 

Tovább az eredeti cikkre: Jön az Emirates új Prémium Turistaosztálya

Vélemény, hozzászólás?