Jön a nyári műsorrend, így alakulnak az esték az RTL Klubon

Jön a nyári műsorrend, így alakulnak az esték az RTL Klubon olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Jövő hétfőn indul az új, nyári műsorstruktúra az RTL Klubon, érkezik…

A teljes cikk itt olvasható:
Jön a nyári műsorrend, így alakulnak az esték az RTL Klubon

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Jövő hétfőn indul az új, nyári műsorstruktúra az RTL Klubon, érkezik a Mestercukrász második évada és még júniusban debütál a Magnum 4. szezonja is a csatornán.

A Fókusz kezdési időpontja nem változik, a SorozatWiki összefoglalója szerint továbbra is 18:55-kor rajtol majd a műsor az RTL Klubon hétköznap esténként. Este 8-tól érkezik Liptai Claudia vezetésével a Mestercukrász 2. évada. A SorozatWiki ezzel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a gasztro reality bruttó (reklámokkal együtt) közel 2,5 órán át fog tartani. Ez azt jelenti, hogy a produkció idei adásai jelentősen – mintegy 25 perccel – hosszabbak lesznek, mint az 1. szezon részei voltak. A főműsoridő végén az RTL Híradó – Késő esti kiadása 10 perccel korábban, 22:35 helyett 22:25-kor kezdődik majd.

Ez azonban csak egy hétig lesz így. Június 27-én debütál a Magnum 4. évada. Az amerikai sorozat a Mestercukrász után, 22:35-kor lesz majd látható. Onnantól kezdve a Híradó – Késő esti kiadása csak bő egy órával később, 23:35-kor indul majd.

Szombaton a Fókusz Plusz továbbra is a megszokott időben várja a nézőket. Június 18-án véget ér A mi kis falunk 6. évada. Helyette szombat esténként filmeket sugároz majd a csatorna. Az RTL Klub vasárnap esti struktúrájában nem történt változás, A nép szolgája ezentúl is 19 órakor kerül képernyőre, dupla epizóddal. A produkció 2. évada szünet nélkül érkezik a csatornára – derül ki a SorozatWiki összeállításából.

A Jön a nyári műsorrend, így alakulnak az esték az RTL Klubon bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Jön a nyári műsorrend, így alakulnak az esték az RTL Klubon

Vélemény, hozzászólás?