Jelentős magyarországi fejlesztés a UPS-nél

Jelentős magyarországi fejlesztés a UPS-nél olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A UPS Healthcare, a vezető logisztikai szolgáltató egészségügyi üzletága, intenzív globális…

A teljes cikk itt olvasható:
Jelentős magyarországi fejlesztés a UPS-nél

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A UPS Healthcare, a vezető logisztikai szolgáltató egészségügyi üzletága, intenzív globális terjeszkedési stratégiájának részeként a közelmúltban több jelentős beruházást hajtott végre Magyarországon, ezzel gyorsabb szállítási időt és nagyobb rugalmasságot kínálva ügyfeleinek a meglévő és új egészségügyi piacokon.

A UPS Healthcare a közelmúltban 13 000 m2, a legkorszerűbb hűtési technológiákkal felszerelt raktárterülettel bővítette budaörsi központját. Ez a bővítés, amely több hitelesített, hőmérséklet-szabályozott környezetet biztosít a különböző hőmérséklet-érzékeny gyógyszerek és biológiai készítmények számára, azt jelenti, hogy a UPS Healthcare magyarországi kampuszának immár 37.000 m2 dedikált egészségügyi terület áll rendelkezésére.

„A biológiai készítmények, a speciális gyógyszerek és a személyre szabott gyógyászat precíz, hőmérséklet-szabályozott logisztikát igényel, hogy a betegek számára kritikus termékek biztonságban eljussanak oda, ahol szükség van rájuk. Magyarországon a világ leggyorsabban növekvő egészségügyi piacainak központjában vagyunk, ezért bővítjük hálózatunkat és minőségi szolgáltatásainkat Közép- és Kelet-Európában, hogy így támogassuk ügyfeleink növekedését és sikerét most és az elkövetkező években” – mondta Fredrik Jansson, a UPS Healthcare Europe közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója.

A bővítés mellett a cég folyamatosan növeli hőmérséklet-szabályozott járműflottáját is, amely 32 országot szolgál ki. Emellett bevezette a UPS Premier nevű új szolgáltatást is, amely a UPS globális hálózatán belül bárhol 3 méteres pontossággal követi és priorizálja ezeket a kritikus küldeményeket.

A UPS Healthcare emellett jelentős beruházásokat hajtott végre Magyarország kulcsfontosságú egészségügyi exportpiacain is, létrehozva ezzel a Közép- és Kelet-Európa szerte működő, külön erre a célra szolgáló létesítményhálózatát. Ez magában foglal egy új, dedikált egészségügyi létesítményt a csehországi Ostravában, és egy 17 000 m2-es létesítményt a lengyelországi Blonie-ban.

A UPS Healthcare jövő év elején a németországi Giessenben is megnyitja első egészségügyi létesítményét. A 24 680 m2-es, helyes gyógyszergyártási (GMP) és helyes gyógyszernagykereskedelmi gyakorlatnak (GDP) megfelelő épületegyüttes több mint 30 000 raklaphelynek ad majd helyet, amely képes lesz az egészségügyi termékek 2C és 8C, 15C és 25C közötti, valamint -20C fokig terjedő hőmérséklet-szabályozott tárolására.

A UPS Healthcare globális hálózata már jóval több mint 1 milliárd vakcinát szállított ki több mint 110 országba, köztük több millió vakcinát Közép- és Kelet-Európában, 99,9%-os pontossággal. A UPS Healthcare nemrégiben bejelentette, hogy a Novavax globális biotechnológiai vállalattal együttműködik az újonnan engedélyezett COVID-19 vakcina világszerte történő forgalmazásában és szállításában, többek között Magyarországra is. Az első adagokat a múlt hónapban szállították ki.

A Jelentős magyarországi fejlesztés a UPS-nél bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Jelentős magyarországi fejlesztés a UPS-nél

Vélemény, hozzászólás?