Játszósarokkal, védőnői és hozzátáplálási tanácsokkal várja a Kiflicske klub a látogatókat a Babamama Expón

Játszósarokkal, védőnői és hozzátáplálási tanácsokkal várja a Kiflicske klub a látogatókat a Babamama Expón olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Április 29. és május 1. között kerül megrendezésre a ország legnagyobb…

A teljes cikk itt olvasható:
Játszósarokkal, védőnői és hozzátáplálási tanácsokkal várja a Kiflicske klub a látogatókat a Babamama Expón

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Április 29. és május 1. között kerül megrendezésre a ország legnagyobb baba-mama eseménye, melyen a Kifli.hu szakértői támogatással, és színes programokkal várja az érdeklődőket és bemutatásra kerül a megújult Kiflicske Klub is!

Miből kell a legtöbb egy szülőnek?

Türelemből és időből. Az első belülről fakad, de szorosan összefügg a másodikkal, ami ma már mesterségesen “előállítható”. Habár időutazásra még nincs lehetőségünk, időt nyerni manapság már nem ördöngösség. Elég csak arra az időre gondolni, amit vásárlással, sorbanállással, utazással, parkolással töltünk, nem beszélve az erre elhasznált energiáról, ami jelentősen befolyásolja az elsőként említett szülői türelmet. Erre kínál megoldást az online vásárlás és a házhoz szállítás. De egy jó kereskedő ennél többet kínál.

A család a fókuszban

Tavaly ősszel indult el a Kiflicske klub, a Kifli.hu kisgyermekes vagy gyermeket váró családoknak szánt vásárlói klubja. A klub a szolgáltatásainak és tartalmainak köszönhetően gyorsan népszerűvé vált a kiflis családok körében, a tagok száma napról-napra folyamatosan nő. A kényelmi szolgáltatáson kívül a Manó Menü-vel közös együttműködésnek köszönhetően szakértői tanácsokkal, receptekkel és blogbejegyzésekkel is szolgál a klub, igazi közösségi platformot kínálva a kezdő és haladó szülőknek.

Kiflicske Klub a Babamama Expón

Idén saját standján várja a családokat a Kiflicske Klub. Olvasó és játszósarokkal, védőnői és hozzátáplálási tanácsokkal, termékmintákkal, kóstolókkal és több különleges nyereményjátékkal is várja a látogatókat a Kifli.hu. A szombati napon Ambrus Éva, a Manó Menü alapítója tart előadást és dedikálja is a könyvét.

A tejfakasztót a Kiflicske állja

A Kiflicske Klub az apákra is gondol, nem is akárhogy. Az expón résztvevő apukák közül kerül ki az a nyertes, akinek a tejfakasztóját a Monyó sörfőzdével közösen a Kifli.hu állja. A játék részleteiről a szervezők adnak bővebb felvilágosítást.

Tovább az eredeti cikkre: Játszósarokkal, védőnői és hozzátáplálási tanácsokkal várja a Kiflicske klub a látogatókat a Babamama Expón

Vélemény, hozzászólás?