Barcelonában marad az MWC legalább 2030-ig

Barcelonában marad az MWC legalább 2030-ig olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Legalább 2030-ig marad Barcelonában a Mobile World Congress (MWC), a világ…

A teljes cikk itt olvasható:
Barcelonában marad az MWC legalább 2030-ig

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Legalább 2030-ig marad Barcelonában a Mobile World Congress (MWC), a világ legnagyobb mobiltechnológiai rendezvénye – jelentette be a GSMA mobilipari szövetség, az esemény szervezője. Az utolsó COVID előtti évben több mint 100 ezer látogatót vonzott az MWC.

A GSMA Kuala Lumpurban tartott elnökségi ülésén döntött arról, hogy továbbra is Barcelonában lesz az MWC. Az évente, február végén megrendezett kiállítást 2006 óta tartják a katalán városban, és a hosszabbításról az együttműködő partnerekkel, Barcelona városi tanácsával, a Generalitat de Catalunya-val, a gazdasági és digitális átalakulásért felelős minisztériummal, és a rendezvény helyszínéül szolgáló Fira de Barcelona-val is megállapodtak.

Barcelona 2011-ben nyerte el az első szerződéshosszabbítást (2018-ig), és ekkora kapta a „Mobile World Capital” címet is, 30 várost, köztük Milánót, Münchent és Párizst is megelőzve. Ezt a partnerséget később 2023-ig meghosszabbították, és a megállapodás egy évvel (2024) bővült, amikor a 2020-as MWC-t a globális Covid-19 járvány miatt törölték.

 

A helyszín Cannes-ról Barcelonára történő tizenhat évvel ezelőtti megváltoztatása óta a GSMA az MWC-t olyan kiállítássá fejlesztette, amelyen 2019-ben több mint 109 000 látogató vett részt a világ minden pontjáról.

John Hoffman, a GSMA Ltd. vezérigazgatója nyilatkozatában rámutatott, hogy Barcelona szerepe több, mint az MWC-t vendégül látó város. „Nemcsak a rendezvényt növeltük a Barcelonába költözésünk óta, hanem egy egész ökoszisztémát fejlesztettünk ki” – jegyezte meg.

A GSMA közölte, hogy az új partnerség további részleteit egy július 20-i barcelonai sajtótájékoztatón jelentik be.

A Barcelonában marad az MWC legalább 2030-ig bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Barcelonában marad az MWC legalább 2030-ig

Vélemény, hozzászólás?