Trendi és elegáns lett az új Star Alliance Lounge a Charles de Gaulle repülőtéren

Trendi és elegáns lett az új Star Alliance Lounge a Charles de Gaulle repülőtéren olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A tágas, de intim tér több mint 300 vendég befogadására alkalmas,…

A teljes cikk itt olvasható:
Trendi és elegáns lett az új Star Alliance Lounge a Charles de Gaulle repülőtéren

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A tágas, de intim tér több mint 300 vendég befogadására alkalmas, mintegy 1300 négyzetméteren. Tervezője a vezető építésziroda, a Gensler, amely 2013-ban a Star Alliance Los Angeles-i repülőtér díjnyertes várótermét is tervezte.

A váróterem nagyszerű kilátást ad a kifutópályára, bőséges természetes fényt kínál, a hosszában végigfutó üveghomlokzat pedig további nagyszerű érzetet kelt a térben. A teret helyi márkák és művészek gazdagítják, hogy a francia varázslat kvintesszenciális legyen. Az időtlen párizsi esztétikát idéző, fali díszlécekkel és boltívekkel díszített, az Eiffel-tornyot ábrázoló, magával ragadó fekete-fehér fotókkal és francia művészek gondosan kiválasztott darabjaival berendezett társalgó olyan vizuális élvezetet ígér, amilyen nincs még egy.

A kiemelkedő funkciók közé tartozik a lenyűgözően megtervezett Welcome Bar, amely italok széles választékát kínálja, egy magával ragadó Wine Bar, amelyben Gerard Bertrand borászmester és dél-franciaországi borai, valamint egy teaszalon, amely a világ minden tájáról származó választékot kínál. A csendesebb helyet kedvelő üzleti utazók számára a társalgóban privát munkakabinok és félreeső zugok állnak rendelkezésre.
“Új párizsi várónkkal világszerte hétre bővül a Star Alliance márkájú várók száma, és új szintre emeli a repülőtéri várók élményét” – mondta Christian Draeger, a Star Alliance ügyfélélményért felelős alelnöke.”

Az új Star Alliance Paris Lounge minden látogató számára kínál valamit. A vendégek a bőségesen megvilágított Winter Gardenben vagy a tágas szabadtéri udvaron lazíthatnak, vagy felfrissülhetnek a jól felszerelt zuhanyzós lakosztályokban.

Tovább az eredeti cikkre: Trendi és elegáns lett az új Star Alliance Lounge a Charles de Gaulle repülőtéren

Vélemény, hozzászólás?