Itt vannak a Yettel új, korlátlan ajánlatának részletei

Itt vannak a Yettel új, korlátlan ajánlatának részletei olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A márkaváltással együtt teljesen megújítja lakossági tarifakínálatát a szolgáltató Számos újdonságot…

A teljes cikk itt olvasható:
Itt vannak a Yettel új, korlátlan ajánlatának részletei

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A márkaváltással együtt teljesen megújítja lakossági tarifakínálatát a szolgáltató

Számos újdonságot kínál lakossági ügyfeleinek a Yettel – korábban Telenor, amely március 1-től már új néven működik tovább. Az új név és arculat mellett a cég a lakossági szolgáltatásait is megújította.  A most érkezett, korlátlan belföldi mobilnetet tartalmazó csomagokhoz csoportos kedvezmények is igénybe vehetők, valamint új feltöltőkártyás tarifák is indulnak.

 Korlátlanság és csoportos kedvezmények: megérkezett a PrimeAz új számlás lakossági tarifák egyik újdonságát jelentik a korlátlan belföldi adatkeretet tartalmazó Yettel Prime csomagok. Ezek között már 9990 forintos havidíjtól elérhető a korlátlan belföldi adatmennyiség (e-Komfort csomaggal, készülékvásárlás nélkül, 11 hó hűséggel); illetve akár sebességkorlátozás nélkül is igénybe vehető a korlátlan adatkeret, már  a Yettel 5G hálózatán is.

A Yettel Prime tarifacsomagokhoz számos előny automatikusan jár. Többek között a Prime-ügyfelek a csak számukra elérhető 0 Ft-os készülékajánlatok mellett új készülék Prime-tarifával való vásárlásakor 30 napos elállási lehetőséget és cseregaranciát vehetnek igénybe, a telefonos ügyfélszolgálaton pedig gyorsított ügyfélkiszolgálásban részesülnek.

A különböző felhasználói igényeket kiszolgálva három Prime tarifa érhető el:

  • Yettel Prime csomag korlátlan belföldi adatforgalmat és havi 250 perc belföldi beszélgetést kínál;
  • Yettel Prime Plus csomag a korlátlan belföldi adatforgalom mellett korlátlan belföldi beszédperceket is nyújt;
  • Yettel Prime Max csomag pedig korlátlanságot ad a belföldi beszédpercek és SMS terén is, továbbá a korlátlan adatkeret sebességkorlátozás nélkül vehető igénybe.

A korábban is létező csoportos kedvezmények mostantól Prime csoport néven érhetők el. Amennyiben egy ügyfélszám alatt legalább két aktív és hűségben lévő Prime-tarifával rendelkezik az előfizető, Prime csoportot alakíthat: az ebbe bevont tagok belföldön egymást 0 forintért hívhatják, valamint a Prime-tarifások havidíj-kedvezményben is részesülhetnek.

Eltérő igényekre eltérő új lehetőségek

Legyen szó akár sok beszélgetésről vagy sok netezésről, különböző felhasználói igényekre kínálhatnak megoldást a Yettel XS, Yettel S Net és Yettel S Talk tarifacsomagok, 3GB, valamint 20GB tarifában foglalt belföldi adatmennyiséggel. A Yettel S Talk korlátlan belföldi beszédperceket is kínál már akár havi 6990 forintos havidíjért. Az új tarifacsomagokhoz megvásárolható kiegészítő adatjegyek is megújulnak: a 3 és 15 GB-os adatjegyek mellett korlátlan adatkeret is vásárolható 8490 forintért, 30 napos és megújuló formában is.

Az új lakossági tarifacsomagok mindegyikével elérhető a Yettel 5G-szolgáltatása is, amennyiben az ügyfél 5G lefedettségi területen tartózkodik és 5G-képes készülékkel és SIM kártyával rendelkezik.

Új feltöltőkártyás ajánlatok

A szolgáltató kártyás tarifái is megújultak Yettel Feltöltőkártyás és Yettel Feltöltőkártyás Expressz néven, amelyek belföldön 25 forintos perc- és SMS-díjat kínálnak. Újdonság, hogy már a kártyásoknak is elérhető korlátlan belföldi adatkeret és korlátlan belföldi hang napi és 5 napos formában; az első, legalább 1500 forintos feltöltést követően pedig egy napos korlátlan mobilnetet kapnak. Továbbá, ha a Yettel-alkalmazásban vásárolnak adat- és hangjegyet, valamint 2 in 1 csomagot, azok árából 10% kedvezményt kapnak, illetve minden, applikáción keresztül történő feltöltést követően további egy napos korlátlan mobilinternetet használhatnak, amely az aktiválást követő naptári nap éjfélig vehető igénybe belföldön.

További információYettel.hu

Tovább az eredeti cikkre: Itt vannak a Yettel új, korlátlan ajánlatának részletei

Vélemény, hozzászólás?