Istenes Bence: Sokat formált rajtam az apaság és a kor

Istenes Bence: Sokat formált rajtam az apaság és a kor olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Belső ösztönére hallgat az IstenEstben a műsorvezető Sokat formált Istenes Bencén…

A teljes cikk itt olvasható:
Istenes Bence: Sokat formált rajtam az apaság és a kor

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Belső ösztönére hallgat az IstenEstben a műsorvezető

Sokat formált Istenes Bencén az apaság és a kor. Egykori önmagát nagyhangúnak és „soknak” érzi, úgy véli, hogy 35 éves korára már nagyobb súlya van szavainak. A műsorvezető pályájáról és jövőképéről vallott a JOY magazinnak. Természetesen szóba került saját produkciója, az IstenEst podcast is, amellyel elnyerte a JOY Social Media Award díját is. 

Bence az utóbbi időben saját maga producere és rendezője. Az IstenEst podcast – amely az idei JOY Social Media Award #Bestofpodcast díját is elnyerte – óriási népszerűségnek örvend. „Mivel az IstenEst az enyém, én határozom meg, ki legyen a vendég, milyen témák legyenek terítéken, hogyan nézzen ki a műsor felépítése. Óriási szabadságot ad. Azt a fajta szabadságot, amire mindig is vágytam” – jelentette ki a műsorvezető, podcaster, cégvezető.

Hozzátette: az elején elsősorban fiatalok voltak jelen csatornáján, aztán tudatosan kezdett olyan komolyabb vagy mélyebb témákkal is foglalkozni, ami a saját generációja körében is tud működni. „Ma már nagyon színesnek mondanám az állandó hallgatóságot. Sosem a nézettség irányít. Ha irányít is valami, az a belső ösztön és a saját érdeklődési köröm.”

A korosztályokkal kapcsolatban a magazin rákérdezett arra is, hogyan látja régi önmagát a lassan 15 éve a pályán lévő műsorvezető. „Nagyhangúnak, harsánynak, hiperaktívnak – soknak látom magam. 35 éves koromra sokkal több gát van bennem, illetve a kontroll is az életem része lett, hiszen már nem engedek meg magamnak bármit. Ma már úgy érzem, sokkal nagyobb nyomot hagy egy-egy kimondott szavam vagy éppen tettem, mint mondjuk, a karrierem kezdetén. Sokat formált rajtam az apaság és a kor is” – válaszolta Bence.

A podcast is sokat változtatott Bence hozzáállásán a mindennapokhoz. „Az elmúlt években meghúztam egy határt, hiszen már nem beszélünk a gyerekeinkről, és nem is mutatjuk meg őket, de az IstenEst témái között sok párkapcsolati téma kap helyet, ami úgy érzem, még belefér. Az apasággal kapcsolatos kérdések, a monogámia vagy a spiritualitás mind-mind olyan témák, amik minden embert érintenek” – nyilatkozta a JOY-nak.

Az interjúban arról is kérdezték, hogy mi most a legfontosabb Bence számára a szakmai életében. „Úgy szeretnék együtt lenni emberekkel, hogy valóban figyelek rájuk, hogy halljam az élettörténetüket. A magánéletemben és a karrieremben is arra szeretnék törekedni, hogy az előttem álló években sokat utazzak, élményeket szerezzek, hogy még jobban megértsem a körülöttem lévő világot. Az idő a legnagyobb kincs. Idő kell a sikerek, a kudarcok valódi megélésére, akárcsak ahhoz, hogy valóban éljünk” – mondta el Istenes Bence.

Tovább az eredeti cikkre: Istenes Bence: Sokat formált rajtam az apaság és a kor

Vélemény, hozzászólás?