A Zyxel új AP sorozatot dob ​​piacra a UniFi alternatívájaként

A Zyxel új AP sorozatot dob ​​piacra a UniFi alternatívájaként olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Zyxel hozzáférési pontok új sorozata a kis- és középvállalkozások és…

A teljes cikk itt olvasható:
A Zyxel új AP sorozatot dob ​​piacra a UniFi alternatívájaként

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Zyxel hozzáférési pontok új sorozata a kis- és középvállalkozások és szervezetek számára rendkívül egyszerű módot kínál a legújabb WiFi szabványra való átálláshoz.

A Zyxel új hozzáférési pont sorozatot mutatott be, amely kompatibilis a legújabb WiFi 6 (802.11ax) szabvánnyal, és elsősorban kis- és középvállalkozások és szervezetek számára készült. A verhetetlen áron elérhető új hálózati eszköz sorozat minden olyan szolgáltatást és funkciót biztosít, amely a biztonságos üzleti hálózat működéséhez szükséges, beleértve a központosított, helyi és távoli konfigurációt és felügyeletet.

Az elsősorban kis- és otthoni irodákba, szállodákba, kávézókba és üzletekbe szánt új Zyxel WiFi 6 hozzáférési pontok helyben vagy távolról is telepíthetők, konfigurálhatók és menedzselhetők a Nebula felhőplatform segítségével. A hozzáférési pontok akár nyolc WiFi hálózatot támogatnak, így lehetséges az alkalmazottak, ügyfelek, vendégek és más felhasználói csoportok elkülönítése.

Három új hozzáférési pont minden forgatókönyvhöz

A Zyxel WiFi 6 hozzáférési pontok új sorozata magába foglalja az NWA50AX és NWA90AX belső modelleket rugalmas fali és mennyezeti rögzítési lehetőségekkel, valamint az NWA55AXE IP-55 besorolású kültéri modellt. Ez utóbbi a Zyxel Smart Mesh technológiát használó vezeték nélküli épületek közötti kapcsolódásra is alkalmas, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolat hatékony kezelését.

Az új Zyxel hozzáférési pontok főbb jellemzői:

  • Dual-radio támogatás a WiFi 6 (IEEE802.11ax/ac/n/g/b/a) vezeték nélküli szabványhoz
  • Akár 575 Mb/s átviteli sebesség a 2,4 GHz-es sávban és 1200 Mb/s az 5 GHz-es sávban
  • Akár 8 különálló WiFi hálózat támogatása különböző SSID-kkel
  • A legújabb WiFi biztonsági szabvány WPA3 titkosítással
  • Helyi és felhőből történő kezelés a Nebula platform segítségével
  • Egyszerű telepítés, konfigurálás és központi kezelés
  • Power over Ethernet (PoE)

A Nebula felhőplatform megkönnyíti a Zyxel hozzáférési pontok kezelését a telepítés és az internethez való csatlakozás pillanatától kezdve. Az új hozzáférési pontok konfigurálása a lehető legnagyobb mértékben automatizált. A rendszergazdának mindössze egy új hozzáférési pontot kell hozzáadnia a felhőkezelési struktúrához. A felhőkezelési rendszerben a szervezeti egységhez rendelt előre meghatározott konfiguráció ezután automatikusan átmásolódik a hozzáférési pontra. Ha ez megtörtént, a Nebula készen áll arra, hogy hatékony távoli felügyeletet biztosítson a felhőn, internetes böngészőn vagy mobilalkalmazáson keresztül. A Nebula platform rendkívül előnyös, mivel lehetővé teszi az összes Zyxel hozzáférési pont és egyéb hálózati eszköz (switchek és átjárók) központi kezelését, a biztonság beállítását, a felhasználók hálózathoz való hozzáférésének szabályozását, a firmware frissítését és a konfigurációs problémák elhárítását.

„Ezekkel az új hozzáférési pontokkal lehetővé tesszük, hogy gyorsan, egyszerűen és rendkívül kedvező áron álljunk át a legújabb WiFi 6 szabványra. A nagyobb vezeték nélküli hálózati átvitel mellett a WiFi 6 szabvány legfontosabb előnyei közé tartozik a jobb lefedettség és a párhuzamos adatátvitel támogatása nagyszámú csatlakoztatott eszköz esetében” – tette hozzá Petr Koudelka, a Zyxel vezető értékesítési mérnöke.

Az új WiFi 6 hozzáférési pontokkal kapcsolatos további információkért keresse fel a Zyxel weboldalát. Az új készülékek már kaphatók a Zyxel partnereinél. 

Tovább az eredeti cikkre: A Zyxel új AP sorozatot dob ​​piacra a UniFi alternatívájaként

Vélemény, hozzászólás?