Innovatív digitális megoldás lelkesítette a nézőket és a versenyzőket a Legendák Tornáján 

Innovatív digitális megoldás lelkesítette a nézőket és a versenyzőket a Legendák Tornáján  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A ‘Seyu — Együtt a győzelemért!’ csapata növelte az online aktivitást…

A teljes cikk itt olvasható:
Innovatív digitális megoldás lelkesítette a nézőket és a versenyzőket a Legendák Tornáján 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A ‘Seyu — Együtt a győzelemért!’ csapata növelte az online aktivitást a RabócsiRing-en megrendezett Legendák Tornáján, ahol a magyar motorsport kiemelkedő versenyzői mérték össze gyorsaságukat

A Húsvét Hétfőn megrendezett, hagyományteremtőnek számító versenyen a magyar motorsportok — köztük a rally, rallycross, drift és különböző pályaversenyek — 18 elismert alakja vette birtokba a pályát és mérte össze tudását, gokarttal, drift- és rallyautóval, a rally-Eb-ről is jól ismert RabócsiRingen.

Fontos nap a magyar motorsportban: a Legendák Tornája

Az eseményre az ország minden részéről érkeztek látogatók. Nem meglepő, hiszen az idei megmérettetésre valóban legendás versenyzők fogadták el a meghívást: olyan nevekkel találkozhattunk, mint például Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok — a Seyu márkanagykövete —, Kancsár Ferenc, kétszeres Rotax Max világbajnok, vagy Kiss Norbert háromszoros Európa-bajnok.

Több mint 600 szurkoló élt a közös fotó lehetőségével

A Seyu történetében az első összetett motorsport eseményre került sor az együttműködés keretében. Digitális sporttechnológiai szolgáltatásuknak köszönhetően lehetőséget kaptak arra, hogy szelfiket és lelkesítő üzeneteket küldjenek kedvenc versenyzőiknek. Nem csak ebben segített azonban a Seyu csapata: a versenyszámok között közönségtalálkozót is szerveztek, illetve egy “fanzone”-t is kialakítottak a szervezőkkel együtt, ahol a szurkolók személyesen találkozhattak — és készíthettek közös fotókat — kedvenc pilótájukkal. Az aktivitás sikere hatalmas volt:  több mint 200 képet küldtek be a nézők, melyeken összesen több mint 600 szurkoló látható.

Az eseményre a technikát és a versenygépeket — például a vadonatúj 15 lóerős TB R25 gokartot, a 185 lóerős Renault Clio Rally5-t, vagy a csúcsszériás 400 lóerős BMW E46 driftautót mind a RabócsiRing biztosította. A szervezők célja egyrészt az volt, hogy megünnepeljék, hogy két év után végre visszatérhet az autósport a normális kerékvágásba, illetve arra is használták az alkalmat, hogy az ukrajnai háború miatt nehéz helyzetbe kerültek javára gyűjtést szervezzenek.

Miben segít a ‘Seyu — Együtt a győzelemért’ digitális megoldása?

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ egy olyan technológiai megoldás a sportrajongók számára, amely lehetőséget ad a kedvenc csapat vagy játékos motiválására a világ bármely pontjáról. A cég a partnerek már meglévő IT-infrastruktúráját használja annak érdekében, hogy a rajongók szerte a világon, egy moderált csatornán keresztül képeket posztolhassanak a stadionok LED felületeire és egyéb kivetítőire a mérkőzés ideje alatt, majd azokat azonnal megoszthassák a közösségi médiában.

Tovább az eredeti cikkre: Innovatív digitális megoldás lelkesítette a nézőket és a versenyzőket a Legendák Tornáján 

Vélemény, hozzászólás?