Indul az Álomvonat! – éjszakai élményutazás hálókocsis vonatokkal

Indul az Álomvonat! – éjszakai élményutazás hálókocsis vonatokkal olvasható a azutazo.hu weboldalán.

„Rendhagyó családi vagy baráti körben eltöltött hétvégi programra vágyik? Próbálja ki…

A teljes cikk itt olvasható:
Indul az Álomvonat! – éjszakai élményutazás hálókocsis vonatokkal

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

„Rendhagyó családi vagy baráti körben eltöltött hétvégi programra vágyik? Próbálja ki a belföldi éjszakai vonatozást, és legyen az Utasellátó vendége a háló-, fekvőhelyes és étkezőkocsikban! Kóstolja meg az Utasellátó különlegességeit, fogyasszon el egy finom vacsorát vagy egy ebédet, miközben Tokaj-Hegyalja lankáiban vagy az Alföld végtelen rónáiban gyönyörködik.” – így invitál rendhagyó vonatozásra a MÁV.

Az Álomvonat 2022. október 8-án, 17:30-kor indul Budapest-Keleti pályaudvarról az IC 586 Tokaj InterCity vonattal egyesítve, két új arculatos CAF fekvőhelyes kocsival, egy CAF hálókocsival, valamint két teljeskörű felújításon átesett DWA étkezőkocsival.

A vendégek érkezéskor megkapják beszállókártyáikat, illetve a vacsora-, reggeli- és ebéd kuponokat, amelyeket a program díja tartalmaz. Indulás után fél órával meg is kezdik a jelentkezéskor választott vacsoramenü felszolgálását.

Menetrend szerint 21:14-kor ér a vonat Debrecenbe, ahol körülbelül két órás egyéni programlehetőséget biztosítanak.Ezt követően a vonat önálló szerelvényként indul tovább, és egész éjszaka folyamatosan halad a keleti országrszében. Az Álomvonat végül újabb debreceni kitérő után másnap kora délután érkezik vissza Budapestre. A vonatra jegyek 19.500 Ft-tól kaphatók.

Tovább az eredeti cikkre: Indul az Álomvonat! – éjszakai élményutazás hálókocsis vonatokkal

Vélemény, hozzászólás?