Imádják a gyerekek az Etele Plaza hatalmas macijait

Imádják a gyerekek az Etele Plaza hatalmas macijait olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Egy ismert kínai szobrászművész alkotásai kaptak helyet a bevásárlóközpont tágas tereiben.…

A teljes cikk itt olvasható:
Imádják a gyerekek az Etele Plaza hatalmas macijait

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Egy ismert kínai szobrászművész alkotásai kaptak helyet a bevásárlóközpont tágas tereiben.

A plázába látogatók hamar összebarátkoztak a látványos macikkal, akik autóval, tömegközlekedéssel és bringával is könnyen megközelíthetőek mindenkinek, aki elcsípné őket egy cuki fotóra.

“Már a pláza tervezésénél fontos szempont volt, hogy elegáns, egyedi és kényelmes tereket biztosítsunk a vásárlóinknak.” – kezdte Deutsch Krisztina, a Futureal-csoport Leasing-igazgatója. – “Az Etele Plaza nemcsak “okos”, hanem szép is, exkluzív látványvilágát pedig mostantól hat aranyos medveszobor teszi még inkább különlegessé. Bízunk benne, hogy a kedves piros mackók Pepper-robothoz hasonlóan hamar a ház sztárjaivá és a gyerekek kedvenceivé válnak.”

A medvék egy szingapúri művészeti galériából érkeztek Kelenföldre, és az impozáns állatszobrairól ismert művész, Zhang Zhanzan munkáját dicsérik. A műalkotások méretükben és hangulatukban is nagyon változatosak: a legkisebb medvebocs 130 centiméteres, míg legmagasabb társa közel két méter, de van köztük ülő, álló és napozó maci is. A medvéket követve az egész bevásárlóközpont bejárható: a bejáratnál, a különböző szinteken és folyosókon, illetve a tetőteraszon is lehet velük találkozni.

A macik hamarosan még nagyobb szerepet kapnak a közösségépítésben is, ugyanis különleges nyereményjátékok-, valamint kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas aktivitások főszereplői lesznek a jövőben.

A Imádják a gyerekek az Etele Plaza hatalmas macijait bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Imádják a gyerekek az Etele Plaza hatalmas macijait

Vélemény, hozzászólás?