Junior uszonyosúszó-vb: Bronzérmeket szereztek a magyarok

Junior uszonyosúszó-vb: Bronzérmeket szereztek a magyarok olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Négy éremmel fejezte be szereplését a magyar junior uszonyosúszó-válogatott a világbajnokságon.…

A teljes cikk itt olvasható:
Junior uszonyosúszó-vb: Bronzérmeket szereztek a magyarok

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Négy éremmel fejezte be szereplését a magyar junior uszonyosúszó-válogatott a világbajnokságon. A kairói világversenyen Wórum Regő a 100 méteres uszonyos gyors fináléban megszerzett bronzérme után a 4X100-as mix gyorsváltó tagjaként is harmadikként zárt Mozsárik Leventével, Szili Ágnessel és Varnyu Annával kiegészülve. Varnyu Anna egyéniben is szerzett érmet, miután a  200 uszonyos gyors döntőjében lett harmadik. A negyedik magyar dobogós helyet Mozsárik Levente érte el 50 uszonyos gyorson.

Az extrém meleget hozó világbajnokságon a generációváltáson átesett magyar válogatott további pontszerző helyeket is elért, így sikeresnek mondható a magyarok szereplése Kairóban.

Gurisatti Róbert Szabó Lászlóval edzőként segítette a válogatottat. „Mindig azt hittük, hogy ennél nem lehet melegebb, de a következő nap rácáfolt. Ráadásul nyitott medencében volt a vb. Volt, hogy az edzők közösen kérték a szervezőket, hogy legalább egy órával később kezdődjenek a finálék, de ők hajthatatlanok voltak. Összességében elégedettek vagyunk, mert helyenként extrém körülmények között is jól teljesítettek a fiatalok” – értékelt Gurisatti Róbert.

Tovább az eredeti cikkre: Junior uszonyosúszó-vb: Bronzérmeket szereztek a magyarok

Vélemény, hozzászólás?